Sheldan Nidle (20.03.2012.)

12 Chiccan, 18 Ceh, 8 Manik

sheldan nidle

Dratzo! Vraćamo se! Nastavlja se napredovanje naših zemaljskih saveznika a posebno mnogih tajnih svetih društava. Mnogi narodi u Europi, i mnogi drugi koji imaju sluha za novi ekonomski sustav sada prkose statusu quo. U međuvremenu, skupina nepoštenih špekulanata i njihovih energetskih korporacija urotnika nastavljaju vršiti pritisak na globalne cijene nafte. Kako bi se suprotstavilo ovom masovnom šikaniranju, oni koji su spremni na rušenje glavnih mračnih režima zaokupljeni su odobravanjem korištenja raznih uređaja koji mogu brzo osloboditi vaš planet od ovisnosti za naftom i naftnim derivatima. To je jedan od mnogih projekata koji će preusmjeriti osnovni smjer vaših globalnih zajednica. Novi financijski sustav uz pomoć novih vlada oslobodit će vas svakodnevnog tereta umjetno stvorene oskudice. Vrijeme je za početak nove epohe temeljene na istinskoj suverenosti i izobilju prirodnih bogatstava zasnovanih na nultoj točki i sunčevoj energiji. Tu je i pitanje vaših obveza prema Majci Zemlji i brizi o njoj. Vaš dragocjeni planet treba biti ponovno oživljen i održavan od svih vas.

Ove razne aktivnosti su dio plana za uklanjanje s vlasti mračnih i omogućavanje izvršenja naše misije prvog kontakta s vama. Mi želimo da nježno izvršimo ovu misiju u pravom božanskom trenutku. Prije nego se budemo mogli spustiti, svi vi trebate postati svjesni nečasne prirode vaše sadašnje stvarnosti i zašto je potrebno njeno kompletno i temeljito dotjerivanje! Dobra je vijest da je Smutnja na koljenima i njeni članovi su u velikom strahu što će se dogoditi s njima. Mi promatramo one koji rade u svjetlu kako hrabro uvode toliko potreban novi gospodarski sustav. Izobilje koje će poteći iz ovog sustava je samo početak velikog popisa promjena. Prva od dolazećih promjena se može shvatiti kao veselo približavanja prvom kontaktu kada ćete doživjeti veličanstvenost  Neba i povratak svojim duhovnim korijenima. Kao što smo vam često govorili, naše je da vam budemo mentori na povratku u vaše prirodno stanje pune svijesti, kada ćete postati naši suradnici u razvijanju božanskog plana u fizikalnosti.

Te promjene će promijeniti samu prirodu vaše stvarnosti u nešto posve drugo. Rijetko kada Nebo odobrava takvu ogromnu promjenu u tako kratkom vremenu. Normalno, ovo mnoštvo promjena se provodi stoljećima, a ne u razmaku od jednog desetljeća. Ovo odobrenje je način božanske naknade jer je Smutnja otvoreno prkosila svetim uredbama koje upravljaju obnavljanjem ove stvarnosti.  Smutnja je postala zapanjujuće ohola u pokušajima da istjera snage Neba iz jedne njene posebno upravljane fizičke stvarnosti. To prkošenje je doista smiješno! Galaktička Federacija Svjetlosti je ovdje kao jedna od fizičkih sastavnih dijelova Neba za provođenje božanskog plana u fizikalnosti, i stoga je vaša sloboda osigurana. Također posvećene svjetlu su razne snage na planetu koje su se udružile kako bi sprovodile od Neba pomagano uklanjanje smutnje i njenih arogantnih pristaša. Ova strategija je u završnoj fazi i snaga Smutnje brzo slabi.

Kako se Smutljivci pripremaju za povlačenje, mi pozorno pratimo one koji su spremni da ih pobijede. Vrlo je bitno da imenovane privremene vlade postave oblik izvršne vlasti koji podržava vaš sadašnji i budući razvoj. Prosperitetni programi i mnogi projekti za boljitak koje će pokrenuti te privremene vlade trebaju biti međusobno usklađeni. Nadalje, te vlade trebaju nova pravila koja će omogućiti svakom od vas da učestvuje u upravljanju, jer će to biti vaši prvi koraci ka galaktičkom društvu. Ovaj kratki period će biti prelazak iz sadašnje baruštine vladanja i vašeg povratka u punu svijest. Ipak, njihove aktivnosti morat će predvidjeti ogromne promjene koje su pred njima, i morat će predstavljati više od samog povratka poslovičnim ciljevima vaših predaka. Vrijeme je da se potvrdi tko vi postajete i koje odgovornosti morate preuzeti koje će skovati čudesnu budućnost za sve površinsko stanovništvo!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Došli smo ovog slavnog dana da zaželimo svima vama dobrodošlicu u novo područje pune svijesti koje se materijalizira kao što smo govorili. Ispod vas su sveta područja Unutarnje Zemlje, gdje svaki grad Agarčana odrađuje svoj dio kako bi nam pomogli u uklanjanju ostatka tame koja tišti vaše površinske zajednice. Mi ustvari postavljamo naše suradnike na pozicije za uspješno dovršenje završnih poteza koji će pomesti ruševine stvorene tisućljetnom anarhijom mračnih. Vaša sloboda dolazi s određenim odgovornostima prema Majci Zemlji i čarobno složenom i različitom životnom lancu tako jako poremećenom i opustošenom od mračnih. Mi smo u vremenu određenom od Neba da se pojavimo pred vama i objasnimo mnoge aspekte svete mudrosti koju smo stekli tijekom tisućljeća, jer vam to znanje može pomoći da bolje shvatite što Gaja očekuje od vas.

Vi ulazite u kratak period vaše povijesti koji toliko proširuje vašu svjesnost kao i vašu ukupnu svijest o prirodi i funkcioniranju vaše stvarnosti. To će djelovati kao poziv za buđenje vašoj urođenoj mudrosti, koja je bila uspavana unutar vas i suzbijana gotovo 13 tisućljeća vašom ograničenom svijesti. Ovo stanje vam je nametnuto s nekim ograničenjima određenim vam od Neba, i u početku su se mračni samo šalili s ovim standardima. Zatim, tijekom zadnjih osam tisućljeća Anunaki i njihovi imenovani mezimci provodili su bezobzirnost nad tim pravilima. Te su povrede dovele do posebnih razdoblja vladanja koja su rezultirala prvo našom nazočnošću (Uzašli Majstori) a onda i misijom prvog kontakta Galaktičke Federacije. Koristeći Agartu kao naše utočište na Zemlji, mi smo izlazili svaki dan da vas vodimo i pripremamo za Veliku Promjenu u svjesnosti.

Božanska milost i milosrđe Neba su nas doveli do prorečene točke u kojoj se vraćamo k onom tko smo uistinu mi. U tom trenutku naš zadatak postaje sve više taj da vas vodi k vašem punom potencijalu u životu. Mi smo radosno prihvatili ono što je slijedeće po redu za sve nas i za ova čudesna živa bića nad kojima živimo. Naša Agarčanska braća su potpuno spremna da proslave njihovo ponovno ujedinjenje s površinskim čovječanstvom Zemlje, a nakon toga, naša će se aktivnost proširiti na uključivanje svih vodenih svjetova koji čine ovaj sunčev sustav. Ovaj novo formirani zvjezdani narod ima niz specijalnih zadataka; da pomogne povratak galaksije u Svjetlo i pridruživanje mnoštvu obližnjih galaksija u širenju Svjetlosti u ovom sektoru fizikalnosti. Stvara se izuzetna budućnost, u kojoj ćemo svi učestvovati u radosti i harmoniji sa cijelom Kreacijom.

Danas smo nastavili našu poruku o tome što se događa u vašem svijetu. Novi osjećaj sebstva se brzo širi unutar čovječanstva. Uz pomoć mnogih s Neba i od Galaktičke Federacije, vi sami sebe pripremate za pomak u svijesti po naredbi Neba i od AEON-a. Znajte, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi jedno! Budi u Radosti!)

Izvor: www.paoweb.com

Preveo sa engleskog: Fredi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *