BLOSSOM GOODCHILD, 9.Svibnja 2012

BLOSSOM GOODCHILD, 9.Svibnja 2012

PROCVIJETAJ DOBRO DIJETE

Dobro vam jutro. Nedavno je dana informacija da će  se stvari uskoro početi događati
I ja zamišljam kako će se od tada pokrenuti predstava.
Kakvu nam mudrost možete ponuditi u vezi naše najbolje akcije?

Prije svega bismo vas savjetovali da ostanete smireni i koncentrirani.
Ono što će se bez sumnje odviti, šokirati će vaš svijet do srži. Više nego što vaša mašta može zamisliti. SADA je, najdraži, trenutak da sve ono što ste pripremali izađe na vidjelo. Neće biti bježanja od onoga što će se otkriti. Nećete moći pobjeći nadajući se da će sve proći – jer to je zadnja stvar koja će se dogoditi. Jednom kada se otvore crvljive kutije; ono što će se obznaniti, odvesti će vaša srca i umove u područje nevjerovanja.
Jer zaista, kažemo vam, da još niste bili u mogućnosti pojmiti ono što vam se događalo iza leđa. U svoj ISTINI…to je prestrašno.

Ovo su vrlo snažne riječi.
Biste li radije da vas umotamo u pamuk?
Nipošto. Izvrsno smo pripremljeni.
Točno. Ipak, kada se obznani – mi ćemo vaše misli vratiti vašoj misiji. Svakoga od vas.
Sjetite se da smo vam davno govorili o vremenu u kojem ćete se okupiti u punoj snazi – prije negoli ste stigli na ovaj planet i dok ste držali svoje Mačeve Svjetla visoko, zaklinjući se samima sebi da ćete marljivo promatrati ispunjenje ove transformacije? Zavjetovali ste se da ćete osloboditi  svijet ove tame i ponijeti ga naprijed u SVJETLO.
Ovdje je sada udarna snaga koja je potrebna da biste to vidjeli.
TO JE U VAMA. NEMOJTE TO ZABORAVITI.
Dok sjediti zbunjeni i konfuzni…SJETITE SE TKO STE.
Priznajemo da smo vam to rekli puno puta… uvijek iznova vam to govorimo.
Zato jer je to potrebno. Ako se odlučite zaboraviti…otkuda ćete crpiti snagu?
Najvrijednije sredstvo koje posjedujete je LJUBAV KOJA JESTE.
VAŠA RADOST, VAŠA SREĆA…VAŠA SAMOKONTROLA je JEDINA stvar koja vam treba kako bi ovo uspjelo.
Nekima se može učiniti hirovito – ipak bismo vam savjetovali da na ovo gledate kao na pustolovinu. Održavajte svoj duh vedrim BEZ OBZIRA NA SVE.
Dok čitate roman, osoba uglavnom nagađa da je posljednje poglavlje: „Živjeli su sretno do kraja života“. Vi ste na posljednjem poglavlju dragi i spremni ste za nastavak imenovan ZLATNO DOBA.
U osnovi svega što govorite je nešto što je nama nepoznato, a vama poznato. OSJEĆA se da će to biti tako veliko – zar niste u mogućnosti da nam date uvid kao što je: što očekivati?
Mogli bismo reći da će doći do velikog prevrata u promjeni – naročito velikoj promjeni – koja obično jest.
Morate VJEROVATI kao što nikada vjerovali niste. Morate povesti tu VJERU do njenih granica, a onda i dalje.
EKSTREMNO JE VAŽNO da budete pronicljivi o svemu što čujete.
Uvijek smatram da lagana zabrinutost ( kada sam zabrinuta)…ponekad…u stvari puno puta…moj instinkt je bio u krivu…
ZNAM da kažete da slušate svoje srce da biste shvatili što OSJEĆATE u vezi nečega…ali ponekad jednostavno ne znam. Sa svime što ima doći…kako ćemo zaista ZNATI ono što je Istina i ono što nije?
HOĆETE! Na neki način biti će više nego očito. Mnoge suze olakšanja / otpuštanja teći će kroz mnoge. Ipak, shvatite također, da postoje mnoge duše koje NEMAJU BLAGE VEZE o onome što će se zbiti.
To će biti jedna stvari iza druge i informacije će u velikom broju biti dostupne čak i prije negoli se upije posljednja novost.
Prevrat će, čini se, doći sa svih strana. Kao što ZNATE…kao što SHVAĆATE…u sebi ćete otkriti SNAGU koja se DOIMA tako moćnom…tako snažnom…tako živom!
Hajdete za tom SNAGOM…
Pratite je tamo gdje ide i biti ćete zapanjeni kakva ste duša postali.
Uz sve to, dosad skrivano od pogleda, dok se plemeniti pothvat Svjetlosnih radnika, koji su tako marljivo radili pod tako burnim okolnostima – sada formira najsvjetliji kontingent JEDNOTE da se pomogne onima koji su ostali uspavani. Njihovi snovi su ih držali podalje od ISTINSKOG viđenja onoga što im je bilo pred očima. Kako su „naglo probuđeni“, osjetiti će veliku neugodu zbog saznanja o svijetu pod čijom su kletvom bili.
U svom srce možete osjetiti PROCVAT zato što smo sada ovdje sa vama…snažan udarac…žestoko posrtanje…Ovo je poziv…Ovo je nabujala ISTINA koja teče  vašim venama.
NEMATE SE ČEGA BOJATI. ZAISTA NIČEGA.
Strah stanuje u vašem starom svijetu. Nemate se čega bojati. Dozvoljavajući strahu da bude dio vas – uskraćujete si pravo na slobodu. Strah spriječava napredak i za njega nema mjesta u novom Svijetu u kojega ulazite.
Predložili bismo vam da se sjetite disati! Kroz dan – duboko udahnite 3-5 puta kadgod osjetite potrebu za time. Ovo je oruđe koje može djelovati na puno razina…nekih kojih niste svjesni.
Recite samima sebi…
JA SAM SNAGA.
JA SAM LJUBAV.
JA SAM MIR.
JA SAM SVJETLO.
Znajte da sve ono što će započeti su jednostavno sredstva kraja.
Jednostavno?
Zaista. Ako tako želite. Postoje „Vođe“ uključene u ovaj proces koji će „Vas Prosvjetliti“…
Najvećim dijelom…na vama je da BUDETE onakvi kako smo vam preporučili. Sretni i radosni…
Hoće li to biti jednostavno za nešto za što se čini da će biti „Životno-transformirajuće“?
Kao što smo rekli – vaš je izbor kako ćete se ponašati. To je ono što će se pokazati kao vaše najjače „oružje“.
Nekima se neće svidjeti ova riječ.
Nekima se neće svidjeti puno onoga što će se dogoditi. Mnogima neće biti lako uživati u svemu što će se iznijeti na vidjelo. Nemojte griješiti…ovo je bio boj. Najmoćnije oružje od sviju je LJUBAV. LJUBAV za sve.
Kada doznate opačine puno dublju nego ste zamišljali da je ljudsko biće sposobno – hoćete li pronaći u sebi LJUBAV da je pošaljete baš u ona srca koja su ovaj očaj izazvala?
Hoćete li? Upitajte se – hoćete li?
Ako je vaš odgovor „Naravno“…onda vam predlažemo da nanovo provjerite…pa onda opet. Ako je vaš odgovor „Pa ne znam“…onda počnite sada slati svoju ljubav i dozvolite joj da se izgradi.
Mnogi…nisu u stanju za „trenutačan oprost“. Za to je potrebna „Prosvjetljena“ duša. Ako je ovo slučaj za bilo koga od vas…šaljite svoju Ljubav Majci Zemlji…šaljite Ljubav životinjama…šaljite Ljubav Oceanima. Jednostavno…šaljite svoju Ljubav.
Vrlo je bitno da svoju vibraciju održavate Visokom. Ovo je imperativ. Ovo će omogućiti da se tranzicija provede glatko. Tijekom ovoga vremena, držite svoj nivo radosti koliko god možete više. Učinite to pronicljivim dijelom svakoga vašeg pokreta…RADUJTE SE, RADUJTE SE, RADUJTE SE!
Uviđate li sada zašto je svatko od vas odabran?… Shvaćate li sada kako snažni trebate biti?
SHVAĆATE LI SADA KOLIKO STE SNAŽNI?
Sve  što mogu reći je: „sigurna sam da ćemo svi dati sve od sebe“. Duboko u sebi ZNAMO za što smo sposobni…i spremni smo vas obasjati SVJETLOM u najtežim trenucima. Toga smo svjesni. Nedavno su se duše vašega planeta skupile u JEDNO u GLOBALNOJ uniji kako bi asistirale u procesu Mirovnog preokreta. Ovo je donjelo razinu energije koja je „podigla lestvicu“. Ipak, nije na pojedincu da kaže: „ o dobro, to je uspjelo. Gotovo je.“ Treba postojati kontinuitet ovakvih misli koje će dozvoliti promjenu.
Mi smo, kroz razgovore sa vama…govorili o nužnosti meditacije kako za vas tako i za sve. SADA, SADA, SADA je vrijeme, više nego ikada prije, neprestano ponavljati važnost ovoga. Kada se na neko vrijeme „isključite“ i povežete NA dubljoj razini SA Višom razinom…ovo pomaže u podizanju vibracije.
ZA SVE ONE STVARI ZA KOJE ZNATE DA PODIŽU ENERGETSKU RAZINU VAŠEG PLANETA…ČINITE IH! ČINITE IH! ČINITE IH!
U vrlo bliskoj budućnosti, sa svime što ima doći…biti će nevjerojatna neravnoteža energija. Usporedba je kao da plovite po olujnom moru. Fokusirajte svoja srca na ishod dragi. Koncentrirajte se na pojavu Novog Svijeta kada posljednji dani ove tame završe.
SLAVITE…JER ON JE OVDJE…DUGO ČEKANJE JE GOTOVO. VI STE POBIJEDILI.
RADUJTE SE, RADUJTE SE, RADUJTE SE.
Mogla bih gotovo briznuti u himnu!!
Pjevanje podiže vibraciju. Baš kao i smijanje. Baš kao i mnoštvo atributa koji su darovani svakome od vas. Koristite ih  na najbolji mogući način.
Molimo vas da ne propadate u kategoriju „Pa što ja tu mogu“. Ovo je SVE što SVATKO od vas može napraviti… Samo ostajući u sreći i LJUBAVI i ponovno ponavljamo…BEZ OBZIRA NA SVE!!
SJETITE SE OVIH RIJEČI. SJETITE SE…u vremenima kada ste zabezeknuti…
PODSJETITE SE ONOGA ŠTO SMO VAM PONUDILI…
OSTANITE U SVIM VREMENIMA U NAJSJAJNIJOJ SVJETLOSTI LJUBAVI KOJA JESTE.
OVO JE ONO ŠTO ĆE NAPRAVITI RAZLIKU U NAČINU PREOBRAZBE.
A onda…Mogu li staviti čajnik?
A onda najdraži CVAT…onda…
Ha! Čekala sam na kraj vaše rečenice. Misleći da sam možda izgubila vezu i da ste nestali! A onda sam shvatila…
To JEST rečenica.
Šaljite svoje najiskrenije molitve onima na vlasti. Puno je Nosilaca Svjetla koji će intenzivirati igru i to, ni na koji način, nije lak put za njih. Dozvolite onima koji će „učiniti prijelom“ da OSJETE vašu bezuvjetnu LJUBAV i vašu snagu koja podiže njihova krila.
Vi ste svi u ovome zajedno…i zajedno ste SVE.
Lijepo! To je sve za danas. Naučila sam prepoznati vaše „linije zatvaranja“.
Spremni smo kao što smo / ćemo uvijek biti.
U LJUBAVI i ZAHVALNOSTI.

IZVOR: http://galacticchannelings.com/english/blossom09-05-12.html
PREVEO: HOMO LUMINOUS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *