Blossom Goodchild, 28.Svibnja 2012

Dobro jutro i zaista je lijepo jutro ovdje u Australiji. Imaš vremena za zanovijetanje?

Uvijek je zadovoljstvo sudjelovati u razgovoru sa tobom onda kada to uvjeti omogućuju.

Dakle, što ima nova sa tobom?

Uvijek rastuće energije koje se odvijaju, dobar su početak ovoga dana. Mi smo svjesni da mnogi još uvijek OSJEĆAJU da trate vrijeme…dangubeći i OSJEĆAJUĆI potrebu da ČINE puno više.

Ipak, ne shvaćajući da se  ono što RADE SADA isprepliće sa onime što dolazi. Sve je to dio iste tapiserije.

VI OSJEĆATE da čekate…na što?

Nemam pojma. Već smo pričali o ovome. Nešto opipljivo itd. I vi ste objasnili. Tako da je najbolje da se ne ponavljamo, jer sam sigurana  da se još puno toga vrijednoga treba naučiti…sa dužnim poštovanjem.

Pa iako vam je ovo bilo opskrbljeno…mnogi JOŠ UVIJEK čekaju i nisu obratili požnju na naše riječi koje nudimo na ovu temu.

Pretpostavljam da neki ipak jesu. Svatko od nas na svom specifičnom dijelu puta. Ako neki nisu obratili pažnju i dalje čekaju…to ne bi trebalo omesti one koji su slušali i razumijeli.

To je tako i tako će uvijek biti. Različiti stadiji…ovisno o izboru duše da bude statična…ili da se makne dalje, ili u nekim slučajevima…pođe unatrag. Kolikogod ŽUDNJE nekih da služe stoje prije želje…ne smatra se da je uvijek prikladno „djelovati“ u vrijeme koje netko smatra prikladnim. Jer toliko se toga treba razmotriti prije negoli osoba „jednostavno“ učini korak…bez obzira koliko je jaka želja da se to učini.

Vi od / iz vašeg svijeta i vremenski okvir očekujete „da se stvari dogode“ svaki dan, zar nije tako?

Da…jer tako nam je bilo rečeno.

Tko vam je to rekao?

vi…drugi koji kanaliziraju…upućene osobe…itd.

A što to točno očekujete?

Promjenu…valjda…pa ipak znam da SE stvari mijenjaju.

U potpunosti se slažemo. Promijeniti svijet i načine na koje funkcionira ne može biti tranzicija koja se događa preko noći. Kako bi to moglo biti? Promijeniti životnu naviku…da, to se može učiniti preko noći…“pritiskom prekidača“ u mentalnom sklopu, takoreći. Pa ipak, promijeniti „režim“ nikako nije lagan zadatak. Treba se razumijeti da dok SVE nije na svom pravom mjestu, „zeleno svjetlo“, ne može biti dano. Jer ako se to prerano postavi na mjesto…prije nego su se posljednje pripreme obavile, to bi moglo unazaditi stvari za puno dulje nego što netko može i zamisliti.

Novosti ĆE stići. Novosti koje ste očekivali. To će biti vrijeme koje je u potpunosti prihvatljivo da se to obavi.

Ovdje se veza izgubila iz neznanoga razloga…nastavljamo idući dan.

Nisam sigurna što se jučer dogodilo ali izgubili smo kontakt…jeli u redu da nastavimo danas?

U redu je. Također bismo htjeli nastaviti temu o kojoj smo govorili. Govorimo vam o vašem strpljenju…jer mnogi od vas vjeruju da vam ga je ponestalo.  Ovo kontinuirano čekanje nekima je iscrpilo njihove nade, pa ipak želimo ponoviti da NISMO MI ti koje čekate…iako mnogi misle da je tako.

Mi ćemo vam se predstaviti kada sve bude točno usklađeno i to će uistinu „prevrnuti“ stvari…ono što se ima zbiti prije našega dolaska; mnogi će unaprijed pripremiti u svojim dušama.

Mislite li na najavu da vi zaista postojite?

Mislimo na to ali i na mnoge druge stvari. Kao što su mnogi svjesni…mnogo toga je bilo skriveno od pogleda i jednom kada se mačka pusti van iz vreće; lopta će se zakotrljati i povećavati veličinu kako se bude okretala. Toliko toga će biti na ljudima da upiju na toliko visokoj razini i jedva da će apsorbirati jednu rečenicu, kada će iduća „granata“ ( informacije op.prev.) stići!

Uzmite to u obzir i tada dodajte naš dolazak…zaista…kako mislite da će bilo tko, tko je prije bio duboko uspavan, reagirati na to?

VAŠA asistencija će ih voditi kroz ovo vrlo traumatično vrijeme. Mnogi od vas su predviđali potrese, poplave, dizanje razine voda itd…pa ipak…zbrka o kojoj pričamo će više biti na razini ljudi negoli na razini Zemlje.

Pripreme su vam, našim riječima, bile dane tokom vremena…I, ispunjeni smo velikom radošću što su se mnogi, mnogi od vas priključili onome što smo izabrali izraziti. Jer vaša su se Svjetla proširila iznad svakog očekivanja.

Kao individualci VI možete OSJETITI promjenu u sebi. Kao masa MI možemo VIDJETI promjenu koja je nastupila.

Shvatite da, svaki trenutak kada odašiljete misao, vi kreirate svoj idući trenutak. Svatko od vas ima priliku da stvori ovaj Novi Svijet i zato naglašavamo da nije stvar u tome „da čekate nas“… stvar je u tome da stvarate svoj Novi Svijet SADA.

Što prije stvorite, kroz razumijevanje vas samih i kakve biste željeli vaši životi da budu…to ćete „prije“ stvoriti vibraciju koja dozvoljava naš posjet.

Tokom godina naših kontakata sa tobom Blossom…različiti taktike su bile pretpostavljene u namjeri da se opskrbi za promjene za vaš  planet…na način…našom mišlju…mi također kreiramo „kako to treba biti“…zato što kreacija može doći u realnost jedino kroz misao.

Koliko ste obazrivi na svoje osjećaje? Uspjevate li „ostati na vrhu“?  Ponovno sugeriramo da biste možda mogli mariti, da pročitate ono što smo već izrazili tokom prijašnjih godina. Mi smo te riječi dizajnirali da vas uzdignu i ohrabre…a ne da vas ostave da visite u zraku…uvijek očekujući. To nije bila naša namjera.

Sada je, najdraži, vrijeme da fino podešavanje uđe u igru. SADA morate biti odlučni u svojim željama da prođete tu dodatnu milju, kako biste postigli samodisciplinu koja ima duševnu / temeljnu svrhu da služi. Ne budite zadovoljni čekanjem. Naš će se dolazak odigrati…to vam garantiramo.

APSOLUTNO NEMA SUMLJE U OVO.

Tako da vas molimo da ne postanete malodušni. Jer malodušnost služi jedino za spuštanje vibracija. Izuzetno je bitno da držite vibraciju Visokom.  Bez obzira što leži ispred.

Shvaćate li da dolazite do sredine ove 2012 godine? ( isprika svima na kašnjenju sa člankom – moli vas prevoditelj )

Shvaćamo… i zato mislim da mnogi postaju pomalo utučeni, zato što su očekivali da se više toga prikaže do sada.

Zato se i obraćamo na ovu temu. Ono što ima doći…sigurno će doći. To će promijeniti vaš svijet i ono što pojedinac o njemu misli…zauvijek. Biti će to početak novoga načina razmišljanja. Ono čega ste postali svjesni; bila je vaša pripremna nastava. Ono čega ćete „uskoro“ postati svjesni, biti će ekvivalent univerziteta!

Upijajte energije koje naplavljuju. Udahnite ih u svoju dušu. Tražite da budete spremni. Tražite da postanete Mir i ostanite u tom Miru u svakom trenutku svoga dana. Učvrstite razumijevanje onoga što ste u stanju dosegnuti, a tada dopustite prihvaćanje da mirno prebivate u njemu. Ostanite u ovome stanju. Vjetrovi promjene šapuću vaše ime.

Najdraže duše, u koje imamo toliko vjere… „uskoro“ ćete saznati da ono što je u vašem svijetu nekada bilo, biti će ukinuto, a novi plan zamijeniti će stari. Ovaj novi plan Osvijetliti će vaše duše. Obnoviti će se nada. Postojati će osjećaj nade za budućnost. Entuzijazam će ponovno napuniti vaša Bića i podariti ohrabrenje za otvaranje novog razumijevanja onoga što jest.

Kako sve ovo filtrira kroz srž vašega Bića, postati će lakše prepoznati Istinu. A sa ovom Istinom dolazi razumijevanje samoga sebe. Zato jer idu ruku pod ruku.

Mnoge stvari koje su smatrane mitovima, postati će dio vaše stvarnosti. Ono što je smatrano neistinom,  biti će preokrenuto i pokazano kao istinito. Mnoge, mnoge stvari koje su nekada smatrane svetima, bile su izokrenute kako bi pojedinac pomislio da su suprotne, pa ipak, u osnovi svih stvari…ISTINA još uvijek prebiva.

Istina može biti sakrivena, ali ne može biti odstranjena.

Kako će veseli biti vaši nadolazeći dani. Kada sreća dođe prirodno…svakome. i to ćete biti VI…najdraže duše…vi koji ćete biti u stanju stajati ponosno i ZNATI da ste to vi ostvarili. Kroz kreiranje vaših želja.

Onda kada tražite blagoslov za druge…ili za situaciju…nemojte se koncentrirati na ono što JE ta osoba ili situacija SADA… tražite blagoslove na način na koji želite da ta osoba / situacija postane…tražite blagoslove za najbolji mogući ishod. Koncentrirajte svoje blagoslove na zahvalnosti za taj ishod…a ne na „sažaljenju“ onoga kakvo jest. Tu leži ogromna razlika.

Iako se ovo može čitati u tren oka…ne mogu reći da je ovo bila najlakša ili najtečnija komunikacija. A isto tako, osjećam da idemo po starome terenu.

Samo kako bismo osigurali da su temelji čvrsto postavljeni.

Da… to mi je jasno. Mislim da je problem u meni. Uvijek očekujem neko veliko otkriće…pa ipak, zar nije ovo ono na što ste se danas obratili?  Osjećam da bismo ovdje trebali stati. Izgleda da ništa više ne dolazi… osim ako biste htjeli nastaviti… u tom slučaju bih bila sretna da…

Mi također smatramo mudrim da završimo današnji razgovor. Ne budi utučena Blossom. Ovo za tebe može biti stari teren…ipak, može biti novo igralište za mnoge.

Hvala vam. I prihvaćam da je sve onako kako treba biti…čak i ako nije točno onako kako ja mislim da bi trebalo biti. Svejedno puno hvala. Jako puno cijenim naše prijateljstvo. U Ljubavi i zahvalnosti.

KANAL : Blossom Goodchild

PREVEO : Homo Luminous

3 thoughts on “Blossom Goodchild, 28.Svibnja 2012”

  1. Upijam energije koje nas naplavljuju. Udišem ih u svoju dušu. Tražim da budem spremni. Tražim da postanem Mir i ostanem u tom Miru u svakom trenutku svakoga dana. Učvršćujem razumijevanje onoga što sam u stanju dosegnuti, a tada dopuštam prihvaćanje da mirno prebivam u tome. Vjetrovi promjene šapuću moje ime.

    U ljubavi i svjetlosti,

    Nada

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *