Blossom Goodchild, 14.Lipnja 2012

Opet ja! Osjetila sam definitivnu promjenu u posljednjih nekoliko dana…tako da se veselim našem današnjem razgovoru. Postoji određeno pitanje koje bih htjela postaviti u vezi Uzašašća. Osjećam da mi zapravo nigdje ne idemo. I dalje ostajemo na planetu Zemlji. Ipak, mičući se u Višu dimenziju na njoj. Možete li mi to razjasniti, molim vas…ili sam ovdje promašila metu?

Ovo bi također bila „naša“ percepcija onoga što će se zbiti…kako svatko razvija svoje vlastito razumijevanje o sebi i tko su. Vidiš, mnogi priželjkuju će se iznenada na određeni zadani datum „Sve promijeniti za svakoga“…i oni će se…“kao grom iz vedra neba“…naći u magičnoj zemlji gdje će sve što im više ne služi biti daleka prošlost i samo slike i osjećaji ekstaze; obuzeti će svaki minut njihova dana.

A Shucks ( prijevod za ovu riječ nije pronađen, op.prev.). Nemojte mi reći da je ovo samo san!

Nismo li vam govorili o snovima i da su oni u biti vaša realnost? Ako bismo  mogli učiniti to malo manje kompliciranim kako biste shvatili, bili bismo jako sretni to i učiniti. Nažalost, dok ste „zaglavljeni“ u svom 3-dimenzionalnom kapacitetu, niste u mogućnosti „shvatiti“ Više razumijevanje onoga što JEST kada je TO u Višoj dimenziji.

Dopustite nam da damo sve od sebe kako bismo vam ponudili daljnje razumijevanje onoga što će doći. Na primjer…kada duša koja živi u Zemaljskim oblastima napusti taj nivo egzistencije i otpusti svoj duh iz fizičkoga tijela…oni ne postaju „iznenada“ anđeli! Ipak ZNAJ…neki koji su anđeoske kvalitete; povrate taj status odmah. Za svakoga je drugačije ovisno o „stanju“ razvoja unutar njihove duše.

Gdje se duša može naći je u…hoćemo li reći…različitom odjeljenju. Tamo mogu biti prisutni…novi pomoćnici kako bi pojedincu pokazali okolinu. Ali KAKO pojedinac opaža sve što mu je predočeno, biti će u potpunosti ovisno o stupnju razvoja koji je dosegnula unutar svoje duše. Znaj također, da se pojedinac može OSJEĆATI da bi htio „istraživati“ određeni predio, ali ako ga njegova duša nije spremna prihvatiti…mogli bi pritisnuti gumb za podizanje…ali pri dolasku se vrata ne mogu otvoriti. Jednostavno ne možete „banuti“ negdje / u stanje na koje vaša duša nije spremna.

Stoga će vas se učiniti komotnim u saznanju onoga gdje ste pristigli.

Dakle, da bismo prikazali tvoje pitanje…i pokušali sve kako bismo inicirali razumijevanje mogućnosti onoga što će se dogoditi…

Kako fino birate svoje riječi ovih dana…

Mi bismo rekli da…Da…doći će do poduzimanja velike magnitude koje će zasigurno prodrmati brod za mnoge od vas. Mi ovo prihvaćamo u našim oblitavalištima kao nešto što je neizbježno. Ali…dali osjećamo da će vas to ugroziti? Dakako da ne. NE može biti opasnosti…AKO / KADA vi shvaćate da VI odlučujete o svome putovanju.

Smijem li vas ovdje prekinuti…poduzimanje velike magnitude?…Što… ( budi odvažna…budi hrabra Blossom )…nešto kao velika promjena polova?

Kao promjena svijesti…

Skupa sa promjenom polova?

Skupa sa promjenama koje su potrebne kako bi se promjena dogodila.

Ok…nemojmo izgubit nit vodilju. Kao prvo…govorite da će se dogoditi velika promjena polova?

Ne možemo reći. Ne zato što želimo biti tajnoviti…nego zato što je to mogućnost  a ne sigurnost. Mnoge stvari za koje smo „pretpostavili“ da će se dogoditi…nisu se dogodile. Ovo može biti zbog puno razloga. Jedan od njih…velika proporcija razloga…je promjena u svijesti. Još uvijek niste shvatili cjelokupan djelokrug koje misli posjedinca, mogu učiniti na mase.

Svjesni ste da se magnetski polovi već miču…mic po mic… malo po malo. Ovo već „čini razliku“ onoga što se događa NAD i UNUTAR vašega planeta…ipak, u mjeri „igre“ u ovome stadiju…ne bismo rekli da je katastrofično.

Katastrofično?…pomalo nesretna riječ?

Zašto? Mi smo naglasili da to nije slučaj.

Pretpostavljala sam, da ako postoji svemuguća promjena polova ( zanimljivu riječ sam upotrijebila…Svemoguća ), onda bi mogla biti katastrofalna.

A nismo li u prošlosti sugerirali da pretpostavljanje čini više štete nego koristi?

Očigledno…kristalno jasna činjenica stvari je…MI NE ZNAMO!

Pa iako su nadolazeće promjene jako blizu…ne znači da mi možemo predvidjeti budućnost do „n-tog stupnja… zato što… ono što će se „pojaviti“ u svim stupnjevima sebe…zasigurno će poslati Biće pojedinca u vrtlog. Dakle…kako netko ODLUČI   RE AGIRATI na ono što će biti predstavljeno; utjecati će na ono što će se iduće „odigrati“. Pomalo kao partija šaha. Dok se svi potezi ne odigraju…pojedinac ne može nužno predvidjeti ishod. Dakle… dok svaki djelić budućnosti ne postane vaš SADA, ne možemo vam dati do znanja što će se dogoditi…zato što će to ovisiti o VAMA!

Čak i bilo da će ili neće doći do MASIVNOG upozorenja koje se odnosi na magnetske promjene… ovisi o VAŠOJ svijesti u nadolazećoj promjeni.

VI STE VEĆ U NJOJ! RAZUMIJETE LI TO?

VI STE NA BRODU…KAKO ODLUČUJETE UPRAVLJATI NJIME?  OVO JE VRLO BITNO DA SHVATITE DRAGI.

MI NE DOLAZIMO MIJENJATI STVARI…VI MIJENJATE STVARI NA NAČIN, NA KOJI VI ODLUČITE DA SE POZABAVITE SA ONIM ŠTO STIŽE. SADA!

OK…prije ste bili spomenuli tri dana tame…dali i to također ovisi o nama?

SVE OVISI O VAMA!

Daleko van. Možete li zaustaviti svijet na minutu… ja se želim iskrcati!

Prihvaćamo tvoju šalu…pa ipak, molimo vas da se prisjetite da je svatko od vas volontirao i bio izabran da bude na vašem prelijepom planetu u ovo vrijeme. Vi ste ZNALI…dakle u biti…vi već ZNATE ishod…

E…pričekajte trenutak na liniji! Kako mi možemo ZNATI ishod ako vi upravo govorite da mi donosimo odluke malo pomalo…ishod koji smo NEKADA ZNALI…ne mora biti ishod sa kojim ćemo završiti!…što ovisi o našem izboru kako ćemo promijeniti našu svijest.

Sada razumijete …

Ne mislim tako batman!

Ipak, mi govorimo da razumijete. Vi ste došli ovdje da promjenite svijest o sebi i svom planetu. ZNAJUĆI da ste vi i vaš planet JEDNA SVIJEST.

Ono što ste došli raditi i KAKO ćete se postaviti…vi „mislite“ da ne znate. Ipak, mi govorimo da znate…unutar svakoga od vas…vi ZNATE što učiniti da se dogodi ova promjena na Viši nivo.

Mi smo već hodali ovom linijom, zar ne? Prihvaćam da ZNAMO…problem je u tome…ne mogu se sjetiti! Uporno nam ponavljate da se sjetimo, ali ja sam ZAISTA zaboravila.

Na ovo bismo odgovorili sa pitanjem…što radiš ovoga trenutka Blossom?

Znam da želite da vam odgovorim…“prisjećam se“

Zato što se prisjećaš! Upravo to radiš! Ti se prisjećaš da je „dio tvog ugovora“ bio da komuniciraš sa nama i da ćemo mi asistirati u dovođenju toga znanja prisjećanja tebi zbog toga da bi se ti…prisjetila…

Okolo naokolo trnovitoga grma!!! Vrti mi se u glavi! Dakle, samo BIVAJUĆI…radeći ono što radim upravo sada…prisjećam se što sam došla raditi…Dali je to ono što govorite?

Upravo to govorimo. Promjena SE događa. Vi SE mičete na Viši nivo…UNUTAR SEBE. NIJE TO NEKO DRUGO MJESTO…na primjer… Elementarna oblast nije „drugo mjesto“. To je isto ono mjesto na kojem jeste…ali još uvijek ne unutar njega. Elementali rezoniraju na drugačijoj vibraciji od vaše 3-D frekvencije. Zbog toga, kada je osoba ponekada u uzvišenome stanju…u mogućnosti je „vidjeti“ Elementarni „svijet“. Ne idete nikamo drugo da „to vidite“. Ostajete točno tamo gdje jeste, pa ipak…VI…vibracija vaše duše…se pomaknula u VIŠI NIVO…UNUTAR SEBE! Dakle, prihvatite ovo ZNANJE…i spoji to sa pitanjem koje si postavila na početku ove komunikacije…MOŽETE SE MAKNUTI U VIŠU DIMENZIJU SAMO AKO STE OD TAKVE VIBRACIJE DA TO NAPRAVITE.

IPAK, DODATI ĆEMO NEŠTO OD VELIKOGA UVIDA I VAŽNOSTI…

Da…izaći ćete u javnost sa humdingerom ( humdinger; prijevod nije pronađen op.prev.)…mogu to osjetiti u svojim vodama.

Zbiti će se DOGAĐAJ koji će dušama dati početni udarac! To će dušama dati izbor da „GA“ slijede…ili ostanu „kakvi“ jesu.

Pričekajte…pričekajte…dakle…taj DOGAĐAJ…ĆE se zbiti…bez obzira što NAŠA svijest kao JEDNO…nudi kroz našu vlastitu kreaciju. ( sada nisam sigurna da razumijem samu sebe!!)

Zaista.

Dali se to ne razlikuje od onoga što ste ranije rekli, da niste u mogućnosti reći da ili ne nečemu, zato što smo MI ti koji odlučujemo?

Da, razlikuje se.

Dajte lijekove!! Možete li onda to pojasniti jer sam sada poprilično zbunjena!

To što smo izjavili je očito rez…odlučan…prijedlog! Kako bilo…ishod…nije u našim rukama. Ishod je u vašim rukama. Vas sa Zemlje.

Neću pitati kada ćemo to dobiti…to bi bilo izazivanje moje sreće. Mogu li ipak pitati…hoće li prijedlog stići od vas…naše svemirske obitelji…ili će biti dan od…u željenju  bolje riječi…Zemljana?

Mi bismo izjavili…od obje strane.

Kako je to interesantno! Ovo je zasigurno pokrenulo sokove!

Svjesni smo kako se trenutačno OSJEĆAS Blossom.  Uživamo u uzbuđenju koje proizlazi iz tebe.

I ja. Osjećam se obnovljenom! Pomlađenom! Presloženom! Napunjenom! Postoji unutarnji osjećaj koji je malo teško objasniti. Dali je ptica…dali je avion? Ne… to je SAZNANJE. To je SAZNANJE koje izgleda ZNA puno više nego kada sam započela ovaj razgovor danas. Ipak, ne pitajte me što je to…zato što ne znam!!!

Hvala vam…u potpunosti sam uživala!

Baš kao i mi. Baš kao i mi.

U Ljubavi i velikoj zahvalnosti moji prijatelji.

 

IZVOR; Blossom Goodchild

PREVEO: Homo Luminous

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *