Blossom Goodchild, 24. Lipnja 2012

Blossom Goodchild, 24. Lipnja 2012

Dobrodošli ponovno. Stvar je sljedeća…mogla bih vas pitati tisuće pitanja o onome što će se dogoditi u 6 idućih mjeseci…no…iz nekog razloga jednostavno se čini da nam to nije današnji plan. Stoga, malo sam „kratka“ o čemu ćemo danas raspravljati. Možda vi imate nešto u vidu?
Nemamo ništa osim želje da vas uvjerimo da će ono što će se dogoditi u narednim danima biti kompletna i apsolutna korist za čovječanstvo. Koliko se dugo možete sjetiti da biste se sjetili…tada ćete se sjetiti uživati u „miru uma“ kojeg prepoznajete. „Mir uma“ u kojem trebate biti…oko tog određenog vremena.


Mnogi od vas su zbunjeni svime što vam se predviđa i prenosi iz različitih izvora…no ipak ponavljamo…ostajući u LJUBAVI…slušajući SAMO VAŠU ISTINSKU – PUNINU…shvatiti ćete kako rastete na nivo vrlo brzo, što ćete prihvatiti kao nešto izuzetno ugodno.
U nadolazećim mjesecima, vibracijski „trzaj“ će vas požurivati / tjerati da postanete svoja „bolja polovica“. Biti ćete ushićeni susrećući ovu stranu sebe…a sve što trebate postignuti je OSJEĆATI želju u svom srcu / Biću da posegnete za onim mjestom za koje ste cijelo vrijeme znali da je vaše pravo.
Dopustite da još malo pojasnimo. Svi vi očekujete da će se puno toga dogoditi. To je posve razumljivo i mi bismo vam rekli da ĆE SE puno toga dogoditi. No…ipak…većina vas očekuje da će se to dogoditi izvan vas.
Biti će DOGAĐAJA koji će vas uistinu zapanjiti i dozvoliti vam da slavite u takvoj sreći kakvu još niste upoznali.
Ovo je zasigurno. Bez obzira kojim će se redosljedom stvari otkrivati…bez sumnje prepoznavanje TKO JESMO…će vam biti ponuđeno. Kako nas netko odluči prihvatiti, razočarati će one među vama koji ZNAJU da smo ovdje kako bismo služili.
Mislite li „kako vas neki odluče prihvatiti“?
Mislimo na to da će postojati klupko emocija. Oni među vama koji su nas isčekivali, ZNAJU našu namjeru…i da, postoje mnogi koji su svjesni tko smo. No, također morate prihvatiti da postoji ogroman broj ljudi vašega planeta koji nemaju blage veze o našem postojanju… OGROMAN BROJ!… i sve čime su bili futrani su doživljaji tame preko vaših ekrana.
Pod tim razumijevamo „razočaranje“… zato što vam se reakcije mnogih neće svidjeti ili ih nećete razumijeti. Razmotrite ovu misao.
Zar ovo nije ono o čemu ste bili pričali, kada će oni među nama koji „znaju“ tko ste, pomagati će onima koji ne znaju?
Tako je… no, molimo vas da to zaista ozbiljno razmotrite… jer biti ćete protiv tereta nevjernih Toma iako će „tko smo mi“ biti jasno svima. Mnogi će jednostavno biti „preplašeni do bola“.
Poanta ovoga je sljedeća. Oni među vama koji su na stazi Uzašašća i znaju ovo… će pronaći sebe u preostaloj polovini godine kako „uzlaze prema događaju“… AKO osoba tako odluči. Zbog toga će… „promjena u vama“ biti uvelike prepoznata od osobe / sebe. Ova „strana vas“ koja će se pojaviti biti će tako ugodna.  Osjećati ćete se „kao kod kuće“ unutar ovog dijela sebe.
OVO je uglavnom ono što ste očekivali da se desi. OVA PROMJENA U VAMA. Zbog ove promjene će se promjene posvuda moći susresti i prepoznati.
Dakle…hoće li se ova promjena dogoditi sama od sebe bez da mi moramo nešto poduzeti? Mi se, očito, uvijek krećemo prema spoznaji tko smo…i kako bolje upoznajemo sebe, shvaćamo da se mijenjamo ka poboljšanju sebe cijelo vrijeme zato što tako želimo. Dali je to ono što će se dogoditi ali na puno brži način?
Da… pa zaista, dali to već ne prepoznajete? Mi bismo rekli „hitac“ na startnoj liniji…jer kada se zaista uspostavi ritam…to još nije stiglo. Rekli bismo da je skoro…jer druga polovina vašeg kalendarskog ciklusa uskoro započinje.
Biti će / trebalo bi biti vremena kada OSJEĆATE da je vaša duša odrasla i vaša mašta vam dozvoljava da se OSJETITE MOĆNIMA kao VELIČANSTVENI BORCI KOJI JESTE.
Ovo je uzbudljivo…jer dok pišem, u stanju sam uhvatiti trenutak tog OSJEĆAJA. To mi daje veliku snagu zato što otpušta ono POZNAVANJE iznutra koje se ne da objasniti. TO je taj OSJEĆAJ BIĆA…za kojeg mislimo da nismo…ALI IPAK JESMO. JEDNOSTAVNO TREBAMO UĆI U TO, ZAR NE?
Ulazite u to. Sve dublje i dublje. To je dug put i hodali ste mnogo milja. No od sada…kako budete koračali, sa svakim korakom…vaša snaga se oživljava. Većina vašeg sjećanja će vam biti vraćena.
TO ĆE BITI VAŠ TRENUTAK.
Udisati ćete duboke udahe ŽIVOTA…i SJETITI ćete se.
To nije sjećanje tipa što ste radili određenog dana. To nije takva vrsta sjećanja. To je sjećanje OSJEĆAJA ZNANJA VAŠEG ISTINSKOGA SEBE…VAŠE BOŽANSKE MOĆI.
Kako se zid nad vašim planetom mrvi, a krinka se skida…VAŠA BOŽANSKA SNAGA ĆE VAM SE VRATITI. VAŠE SRCE ĆE BITI UZDIGNUTO NA MJESTO SLAVE.
NASTAVITI ĆETE UDISATI ŽIVOT…ALI ON ĆE BITI NA NIVOU PUNO VIŠE VIBRACIJE. MOŽEMO LI REĆI BOLJE PRERUŠENOG IZGLEDA?
Recite što želite…sve mi to zvuči i to OSJEĆAM jako dobro! Mogu li onda pitati…jesam li u pravu kada mislim da je ovo definitivno izbor? Hoće li biti onih koji neće OSJEĆATI ništa od ovoga zato što su izabrali ostati uspavani?
Dopusti da budemo posve jasni u vezi toga. SVE ĆE SE UZDIZATI…i mislimo SVI…SVE!
Ne postoji niti jedna energetska sitnica koja može ostati statična…niti jedan atom se ne može oduprijeti ovom uzdizanju. Na vama je da razumijete…da osoba ne može biti na razini treće prečke ljestvice i odjednom se uzdići do petnaeste prečke. Oni se mogu pomaknuti bilo gdje na ljestvici između četvrte i sedme ovisno o okolnostima i volji srca…ali nivo tri se ne može uspeti u ovom velikom Uzašašću na nivo osam ili devet jer bi jednostavno bili van svoje dubine.
Na isti način…netko tko je već na osmom ili devetom nivou se može uspeti do osamnaestog ili dvadesetog nivoa…što ovisi o NJIHOVOM nivou razumijevanja i volje srca…a što će biti bržeg uspona nego onaj trećeg ili četvrtog nivoa.
TO MORATE ZNATI…NE POSTOJI DOBRO ILI LOŠE…NE POSTOJI OSUĐIVANJE…NE POSTOJI PODCJENJIVANJE…
SAMO JE LJUBAV UKLJUČENA.
Osoba ima BOGOMDANO pravo da uspostavi Uzašašće u svom osobnom ritmu… Ono što se nekome sviđa možda nije…u isto vrijeme…privlačno nekome drugo. Ovo ne znači da postoji pravo ili krivo. To jednostavno znači da osoba izabire drugačije iskustvo vječnosti svoje duše u tom trenutku nego netko drugi.
ŽIVOT JE NAJDRAŽI BESKRAJAN. NE POSTOJI VAM KRAJ…NIKADA!
Vaš život i kako se on odvija ide dalje i dalje i dalje i dalje i dalje. Ono što odlučite iskusiti u potpunosti ovisi o vama.
VI IMATE KONTROLU.
No SADA u ovom najpovoljnijem trenutku vašeg iskustva…mnogo, mnogo, mnogo vas se udružilo u svrhu daljnjeg napretka na način koji je dosljedan sa rastom SAMOGA ŽIVOTA.
Vi ste se davno, davno odlučili na ovaj sporazum. Pa ipak, u svakom trenutku postoji izbor za osobu da bude puštena iz takvog „ugovora“…jer iako je zamišljen u drugom vremensko / prostornom kontinuumu…ne postoji ništa što vezuje osobu za takav sporazum ako osoba odluči da „promijeni tijek“ u bilo kojem trenutku.
Ovdje bismo rekli da je stvar više u tajmingu kojeg bi netko razmotrio…jer je praktički neizbježno da osoba razmotri ako je zavlačila ugovor…i u svom budućem vremenu…bi odlučila razmotriti ugovor jer se činio prikladniji SADA / ONDA… zbog onog što je prikupila kroz „povlačenje“ u ranijem trenutku.
Nisam to opet pročitala…ali mislim da ima smilsla… Iako dugo vijugav… to je samo bio način proboja. Dakle u biti…gledati ćemo idućih šest mjeseci kako se to odvija „u nama“ kao i mi „unutar nas“?
Savršeno rečeno!
Mislim da ste mi to vi „stavili“ u glavu.
Zašto uvijek pohvališ „nas“ Blossom kada se iznese „pametna“ izjava?
Stare navike teško umiru. U školi sam bila dobra u sportu i likovnom…ali akademski sam skupila puno više buljeći kroz prozor tokom sanjarenja.
Točno tako!
O kada bi me one časne sestre sada mogle vidjeti! Hvala momci. OSJEĆAM uzbuđenje i želju da marširam prema naprijed u LJUBAVI bez vezivanja za rezultat ili prinos!!! Jer na kraju svakoga dana… svaki udisaj je samo još jedno iskustvo koje smo odlučili susresti…no, moram reći… ja, kao jedna…sam vrlo sretna što sam odlučila udružiti ruke sa mnogima baš u ovom pothvatu. Veza koja ujedinjuje tolike koje nisam susrela na planetu Zemlji, ipak jasno kao dan… Imala sam ogroman tulum sa njima negdje drugdje kada smo se sporazumjeli da ćemo promijeniti stvari kakve su TREBALE BITI…u stvari kakve SU / ĆE BITI.
SAMO NAPRIJED! MI SMO SPREMNI… I TAKO SE RADUJEMO NAPRETKU! Pozdrav kumpići. Puno hvala. Volim to!
Mi bismo završili…
Ako biste mogli dobiti riječ…
Dajući dobrovoljno našim najdubljim blagima najčišće Ljubavi da penetriraju u vaše energetsko polje i pomiješa se sa onim tko ste…i prihvatimo da SMO JEDNO NA SVAKI NAČIN.
U Ljubavi i zahvalnosti iz najdubljih blaga naših srca.

Website; Blossom Goodchild
Preveo; Homo Luminous

http://www.svjetloradnici.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *