BLOSSOM GOODCHILD 02.Srpnja 2012

Dobar vam dan moji prijatelji. Sačuvala sam sebi ovo vrijeme da razgovaram sa vama, ali nisam sigurna hoće li se to dogoditi. Um mi se malo zavrtio i možda bi bilo prikladnije da pričamo sutra…iz nekog razloga. Kakogod…tu sam…pitanje je…jeste li vi tamo?

Kao i uvijek, zadovoljstvo je biti sa tobom i zadovoljstvo je podijeliti trenutke naših uvida sa tobom i sa onima kojima je stalo da ih prime.

Dakle, nad vašim je planetom u ovo vrijeme puno špekulacija, sa svakim prolazećim otkucajem sata, hoće li ili ne „polaganje karata“ početi. Govorimo povodom općeg uklanjanja* onih koji su predali svoje Biće onome što  ne služi njima ili cjelini. Onima među vama koji su se zagubili…ili možemo li također reći…onih koji su to slijedili. Jer kao što smo prije izjavili…nije sve onako kako se čini i mogli biste biti vrlo iznenađeni…kako se Istina otkriva…da otkrijete neke razlike u mišljenjima koje ste možda prije imali…a kada se obznane…određene stvari će vam uistinu promijeniti mišljenje.

Puno nas je bilo uzbuđeno kada ste prošli puta govorili da uskoro počinje druga polovina godine. Unutar mene je ono poznato tutnjanje koje govori „nešto je u tijeku“. Još jednom smo se našli na rubu svojih stolaca. Kao i uvijek, držimo se za svoje šešire, ali postoji samo lagani povjetarac nasuprot uraganu koji prolazi.

No, kako se uragan u početku osjeti? Povjetarac postaje sve jači i jači…vjetar se nakuplja i skuplja momenat. Središte uragana može biti daleko…no, dali olujni vjetar ne počinje puhati?

Najdraži, prijatelji naši…u ovim vremenima promjene od vitalne je važnosti da „zadržite vlastiti razum“. Činite ono ŠTO VAMA ima smisla! Nemojte kao ovce pratiti neposrednu reakciju onih koji bi htjeli nasamariti.

Što to točno znači? Možete li to proširiti, tako da znamo što tražiti?

Nije stvar u traženju…nego u OSJEĆANJU. U vašem svijetu imate izreku „njušim štakora“ zar nemate? Pa, mi vam sugeriramo da držite svoja osjetila povišenima. Iako promjene dolaze u dramatičnom osjetu…još uvijek će biti skrivenih…

Tjerate me da na tu riječ gledam drugačije…kao „ispod – laganje“, kao laganje koje ide ispod svega toga…ako to ima smisla?

To je ono što smo te molili da shvatiš. Unutar konfuzije biti će onih koji će se jako truditi da povrate svoj status i na ovaj način i po njihovom običaju…silno će se truditi da uvjere one koji „pojma nemaju“…uz dužno poštovanje…ono što se predstavlja kao Istina…nije Istina.

Ne želimo vas zabrinuti…samo vas želimo pripremiti. Moramo ponoviti da dolazi puno konfuzije.

ZATO VAS MOLIMO DA OSTANETE U LJUBAVI.

JER JEDINO LJUBAV ĆE VAM DOZVOLITI DA OSJETITE VAŠU ISTINU. OVO SMO VAS CIJELO VRIJEME MOLILI DA OSJEĆATE. A TO JE ONO ŠTO U NADOLAZEĆIM DANIMA TREBATE PRAKTICIRATI VIŠE NEGO IKADA. ZAPAMTITE OVO.

Znam da nema straha. Stoga ostajući u našem Svjetlu i Ljubavi, sve će biti dobro. Znam to duboko u sebi…no ipak, postoji površinski dio mene koji je pomalo prestrašen zbog svega ovoga…jer ne znamo što će se urušiti. Ne znamo kako će svatko reagirati na sve što će se dogoditi i na sve što ćemo čuti. Više je u tome da će se energija zakovitlati, a čini se da bi mogla biti pomalo obeshrabrujuća…što dolazi od onih koji će sve vidjeti toliko šokantnim.

Ipak bismo ponovili…ZNATI ĆETE ŠTO UČINITI!  OVO JE DAN D!

Ovo je vrijeme u kojem ste došli sudjelovati. Ovo je trenutak za kojim ste čeznuli da se dogodi. Ovo je razlog zbog kojeg ste se tu spustili (utjelovili na Zemlji op.prev.). Ovo je svrha kojoj ste došli služiti. Ovo je ono za što ste se cijelo vrijeme spremali.

Dopustite da vam pomognemo, ako smijemo, govoreći…puno puta smo se izražavali metaforički o igri na sceni i ulogama koje igrate. Kolikogod se netko pripremio…kolikogod je netko u potpunosti siguran da se marljivo uvježbao…naravno da će biti prvih živčanosti…bez obzira tko je ili koliko veliku ulogu ima u produkciji.

No…jednom kada se zastor podigne…jednom kada se scena otkrije…netko „izvodi“ sa smjelošću…u znanju da je „OVAJ TRENUTAK“…onaj u pravcu kojeg su radili…kada su svi napori nagrađeni. Jedna se scena odvija za drugom i glumci, osoblje i publika „igraju ulogu“ koju su došli odigrati.

Budite uvjereni…naravno da će biti početnog strahovanja. No, budite također uvjereni…da ovo nije bio mala sićušna minutica – dvodnevni plan koji je sastavljen u hiru!

OVO JE BOŽANSKI PLAN koji se već odavno odigrava. Samo SADA ćete adresirati posljednje stadije kraja jednog poglavlja koji će vas voditi do idućeg.

Ova knjiga je jedna od onih koje su toliko uzbudljive da je ne mogu zatvoriti! No ipak…jedino mogu biti iskrena…dok prolazim kroz dan…život mnogima „jednostavno prolazi“. Ima onih koji prave planove za vrijeme oko Božića i onih koji diskutiraju o mogućnostima projekata koji će biti dio vremena prema kraju godine i kroz 2013…i ne mogu si pomoći u razmišljanju „ali što…?“ znam da u ovome nisam sama! Mislim…oprostite na sumnji…ali što ako se svi uhvatimo na Božićni dan ove godine…ili čak sljedeće…govoreći…“Pa…koji je vrag sve to skupa bilo?“

A što ako to ne učinite?

A što ako učinimo?

Ono što ćemo reći će biti hoće li biti promjena ili ne. Govorimo vam…i ne osjećamo kako biste vi rekli…da mi „istežemo svoje vratove“. Jer bismo u punom povjerenju rekli da ne može biti da će stvari u / od vašeg svijeta jednostavno nastaviti kaskati kao i inače. To NE MOŽE biti slučaj.

Ok…uzeti ću vas za riječ…za sada! Oprostite mome nepovjerenju. Mi ljudi smo imali jako puno stvari koje su propale a u koje smo imali puno Povjerenje…tako da možete razumijeti, znam zašto sam pomalo oprezna.

No, mi ne cijenimo u potpunosti ono o čemu govoriš…jer iz naše perspektive…sve ide prema planu u VELIKOJ SHEMI stvari i uzbuđenje je poprilično veliko.

Tako mrzim biti razbijač partija…ali moje uzbuđenje u prošlosti je bilo „preplavljujuće“…samo kako bih bila srušena i pogažena…kakogod ja „shvaćam“ da smo pomalo učahureni od onog kako smo u mogućnosti vidjeti ovu tranziciju…i stoga ponovno, Vjerovati ću vašem uzbuđenju. Definitivno postoji puno toga „izrađenog“ koje se odvija i mogućnosti u smislu da što će se pojaviti, trebalo bi „pokrenuti“ stvari i Zaista može zateturati um. Uistinu se nadam da će biti kao u igri skrivača koju smo igrali kada smo bili djeca…nešto kao…“Stižem bili spremni ili ne!“

I VI JESTE spremni.

NE MOŽE VIŠE BITI ČEKANJA. NEMA VIŠE PRIPREMA.

GOTOVO JE.

Neće više biti skrivanja onih koji su se toliko skrivali.

No, sugerirali bismo vam da date sebi tu čast da se zaštitite. Budite budni i oprezni u zaštiti svoga SVJETLOSNOG BIĆA. Pazite se. Energije poremećaja će biti uznemirujuće…i stoga, biti će vam vrlo korisno da budete svjesni zaštite VAŠE energije i održavate je sigurnom i toplom. Ovo će koristiti cjelini.

Ja osobno imam nekoliko načina koje biram koristiti kada osjetim potrebu za zaštitom. Hoćete li biti tako ljubazni da nam ponudite način za koji smatrate da će nam najbolje pomoći?

Zaista. Pokazujemo ti sliku jajeta. Zamisli se sigurnom unutar ljuske jajeta, no ipak to nije u dosljednosti pernatog prijatelja. Pokazujemo ti neprozirni kristalni oval. Zamisli ga uokolo svog energetskog polja. Tvoje aure. Trenutačan je koliko i pomisao na njega. To će zadržati tuđe negativne misli da prodru u tvoje polje. Za sebe možete dopustiti sve boje snage, koje ozdravljuju i Ljubav koja sigurno prebiva unutra i obnavlja razine energije na stalnoj bazi.

Mogu li samo pitati…zašto je neprovidan ( ljuska jajeta – štit  op.prev )…pomišljam na prozor kupaonice kroz koji ne možete jasno vidjeti?

Sugeriramo to jer je to mudro učiniti. Da skratimo…ako netko nešto ne može jasno vidjeti…postane pomalo nesiguran dali je ili nije „to za njih / njega“. Mnoge duše će ići za tim da prianjaju uz Svjetlo kako bi napunili svoje vlastito svjetlo. Pa ipak, nije stvar u tome da se Svjetlo uzme od nekoga drugoga. Stvar je u tome da drugi može ponuditi vodstvo kako netko može „obasjati svoje vlastito Svjetlo“, ali ne bi trebalo biti uzeto tako da se iscrpi drugoga.

Ok…hvala. A što je sa mišlju…oni koji trebaju vidjeti nečije Svjetlo kako bi znali „gdje ići“ da potraže pomoć?

Rekli bismo ti da je to drugačija stvar nego oni koji to žele…u traženju boljeg izraza…isisavanje nečije energije. Znaj da oni koji žele „biti pronađeni“, biti će pronađeni.

Kako bismo željeli da možemo pritisnuti gumb da „cijeli plan“ može biti shvaćen.

Kako bi VI željeli!!! Isprobajte faktor frustracije iz naše točke gledišta! Kakogod…iako postavljam pitanja na račun svih nas…negdje unutar mene je POTPUNO RAZUMIJEVANJE da će SVE biti u redu…jednostavno to znam. Bez obzira što će središnja poglavlja razotkriti…jednostavno ZNAM da na kraju svega…ćemo SVI zauvijek živjeti sretno…jednostavno to ZNAM! A ZNAM i da nam je „isteklo vrijeme“ za danas. Puno vam hvala. Vama u Ljubavi i zahvalnosti.

 

Displacement* – uklanjanja* ; ako provjerite, ima različita značenja! Učinite od njega što želite!

( displacement; premještanje, zamjena, zamjenjivanje, uklanjanje, težina, pomak, pomaknuće, raseljavanje, istiskivanje, istisnina, nadoknada, skidanje, zamjena težeg plina istiskivanjem lakšim plinom…op.prev. )

 

IZVOR Website; Blossom Goodchild

PREVEO; Homo Luminous

 

7 thoughts on “BLOSSOM GOODCHILD 02.Srpnja 2012”

  1. dakle, jučer je bio DAN D!!!!!
    IMA LI TKO ZA SAMPANJAC ILI AK NE PIJETE; BEZALKOHOLNI KOKTEL??? PRIJATELJI, VRIJEME JE DA NAZDRAVIMO!!!!!

  2. kakav dan D pa sto ste u ovom momentu toliko tajnoviti ,metaforicni kazite bar vi sta se desava ako su tamni lopovi to isto radili hiljadama godina pa ja sam slep nevidim i necujem jos uvek nista veliko i epohalno A NEMATE POJMA KOLIKO TO ZELIM.POKLANJAM VAM SVOJU POMOC OD SRCA DATU, dobro mozete da ocitate nasa osecanja,nasu auru koja je verovatno u jakim energetskim nabojima TOPLO, HLADNO……..TOPLO HLADNO……JER SLAVIMO ILI CEKAMO Ili ODLAZEMO nesto su tamni pomrsili ,nemojte se brukati pohapsite te dedice vec jednom drugi ce se predati sami zar saka sljama moze da koci tako mocnu energiju kao sto je ljubav svih i vas i nas i celi bozansku svitu POKRENITE SE SVI koji su bogom dani za prvi udar meni slobodno mozete reci kada je moj momenat sem sto prenosim vase vesti novim dusama ja neznam sta bih jos trebao ,SMEJU MI SE, SUPLJO ME GLEDAJU, TAPSU ME P O,RAMENU,KAZU TO JE PREVISE LEPO DA SE NAMA DESI, ZAO NAM JE STO U TO VERUJES,NIJE VALJDA DA STVARNO VERUJES U TE GLUPOSTI ,,,,,,,,,,,,,,,,mirom svojim kazem svima njima VEEEEERRRRUUUJJJEM jer svemu ovome sto me trenutno okruzuje oko raznih nebuloza od zakona institucija NEEEEVEEEERUUUJEM!!!!!!

    VAMA VERUJEM SAMO TRAZIM OCAJNICKU PODRSKU NA FIZICKOM PLANU U BILO CEMU NA LICNOM ILI SIREM PLANU ,,,,,KAZITE STA NAM JE CINITI SEM MEDITIRANJA SLANJA LJUBAVI KOJE STVARNO SALJEM VELIKOG SRCA SVIMA
    SESTRE I BRACO STA JE TO STO VI OSECATE.MENI OCIGLEDNO SMETA NEDOSTATAK INFORMACIJA ,TAJNOVITOST PREVISE METAFORE MISLIM DA JE VREMENA MALO . DA BI SAMO SEDEL I CEKALI I JA OSECAM DA CE SVE BITI OK RECITE ,BUDITE PRECIZNIJI PA KOLIKO DUSA TREBA DA POMOGNEMO A VREMENA JE MALO KOSMICKI CIKLUS NE STOJI MI STOJIMO

  3. Dragi Tomanic Zoran, znam da si silno uzbuden kao i svi mi, ali bitan faktor je strpljenje. prema svemu sto sam do sada procitala; uhicenja su vec odigrana!! ali, pogledaj malo; zar je lako cijelom svijetu obznaniti da su njihovi donedavni junaci sada iza resetaka? to je ogroman sok! ljude na to treba pripremati njezno, bas kao sto to ti radis, mozda i preentuzijasticno jer si potrosio puno energije na svoju okolinu vec dosada! sto ce dragi Zorane tek biti kada sve ove vijesti izidju u javnost pa ti se pocnu javljati svi ti ljudi da im pricas jos i jos i jos…..ja to zamisljam ovako; Zoran stoji na velikoj pozornici u svome gradu a slusa ga i gleda milijardu dusa gladnih znanja…..mislim da ces biti turbo ponosan na sebe!!!!!!!!!!!! 🙂 🙂 🙂 ( molim da nista gore napisano ne shvatis kao uvredu, to je moj mali poklon od srca kroz salu kao i uvijek naravno!!!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *