Uzašli Majstori QUAN YIN, kanalizirirano kroz Blossom Goodchild, 08.07.2012 „VI STE LJUBAV DRUGI DIO“

NO DOBRO…GDJE ZAPOČETI!

Prije otprilike mjesec dana, otišla sam vidjeti iscjelitelja / čitača. Dragu mladu indigo ženu, kojoj se Bijeli Oblak javio prije 2 godine. Dok je odlazio, rekao joj je da će je ponovno vidjeti u roku od 2 godine. Kroz mene na stolu za iscjeljenje!!… i Bijeli Oblak joj se javio kroz mene. Divno!  Tada mi je rekla da ćemo Bijeli Oblak i ja uvijek biti vrlo bliski…gotovo kao jedno…no bilo je dogovoreno da je on sada sretan odstupiti i da će druga energija doći i na stalnoj bazi govoriti kroz mene. Ovo energetsko biće je milostiva Quan Yin. „Čitač“ mi je rekao da se Bijeli Oblak želi spojiti samnom. „Čitač“ mi je rekao da sjednem za svoj kompjuter i da će se nova energija povezati samnom…Federacija Svjetlosti…bilo je u potpunosti jasno da će mi „Čitač“ pokazati iduću fazu moga putovanja.

Dogovorila sam sastanak u svome domu i pozvala 11 pouzdanih prijatelja kako bi se ovo upoznavanje dogodilo. Znala sam da će se Bijeli Oblak prvi pojaviti, kao što je i bilo i mislim da uvijek hoće. Nevjerojatno puno bi mi nedostajao da u potpunosti nestane sa vidika! Molim vas da ( duboko ) udišete 3 minute dok se Quan Yin priprema govoriti. Njena energija je vrlo snažna. Šaljem ovu snimku svima koji se odluče slušati… i sigurna sam da neće biti posljednja. Osjećam da će oni koji će je slušati doživjeti promjenu. Osjećam da je tako bilo osmišljeno. Snimka je gotovo jedan sat duga i ja bih sugerirala da se uzme kao meditacija radije nego da se sluša tokom šetnje isl.

Biti će zanimljivo kako se naša energija miješa dok „Ona i Ja“ učimo raditi jedna sa drugom!   Prije 13 godina…Bijeli Oblak i Ja smo „zvučali“ puno drugačije.

Ja sam VRLO SVJESNA ritma / brzine kojom oboje Bijeli Oblak i Quan Yin isporučuju svoje riječi. Iako se čini da su vrlo spori…znam da za ovo postoji razlog…da bi dozvolili duši-sebstvu da upije riječi i energiju koju nose u svojoj punini. Na kraju seanse Bijeli Oblak je iskoristio moju zvučnu zdjelu da ujedini naše vibracije.  Ja sam je iskoristila na početku iz istog razloga. Ispočetka se može učiniti pomalo „slabim“ ali vas pozivam da poslušate do kraja i ( duboko ) udišete slušajući. Taj stari Indijanac ZNA kako izvući najviše iz te male zvučne zdjele!

Ovdje je link za kanaliziranu poruku. Nadam se da ćete iz nje nešto izvući. Sve što vas molim jest da ako ćete poruku postavljati na blogove, Internet stranice ili Facebook…molim vas da ujedno stavite i gore navedeno objašnjenje.

Hvala vam.

Zlatne Zrake,

Blossom

 

http://www.blossomgoodchild.com/001_A_013_Blossom_QY1_2012_07_08.mp3 54mins

 

slijedi prijevod kanalizirane poruke;

Bijeli Oblak;

Vrlo topla dobrodošlica svakom od mojih prijatelja koji su prisutni ovoj posebnoj prigodi. Ja sam nepoznat Blossom na razini njene ljudske strane ove staze. Meni je bilo poznato ono što će se dogoditi i kotači su u pokretu već jako dugo vremena.

  Neki od vas moji prijatelji ste znali da se ono što očekujete čini toliko van dosega, no to je baš u vama, unutar vaših srca. Ali vi morate znati da SVE mora biti točno  na svom pravom mjestu zbog potrebe da određene stvari budu u mogućnosti manifestacije na način na koji ste vi priželjkivali. Kako se dugačkim  čini ovaj put nekima od vas, zar ne?

 No kada promotrite da nema kraja onome tko vi jeste; vaša duša, vaš duh, vaša životna energija nikada neće prestati. Pa ja ne bih to rekao u smislu „imate svo vrijeme svijeta“, zato što se puno vaše duše, vaše energije, vaše životne snage  ne troše u vremenu vašega svijeta. Troše se tamo gdje vrijeme ne postoji. A vi niste na ovoj zemaljskoj razini. 

 Stvari u vašem svijetu se sada miču većom brzinom nego što možete zamisliti i brže negoli to možete prepoznati. No dopustite mi da vam kažem;  DOGAĐA SE…PROMJENA PRUZIMA ULOGU. Ja bih izabrao reći; „imate svo vrijeme onoga svijeta“ kako bih izvukao želje vaših srca i rekao bih svima u ovoj sobi;  Vaša srca su od tolikog Svjetla a vaše želje su da pomognete u velikom preokretu planete i onih nad njom.

 Sve što trebate učiniti moji prijatelji je ZNATI ZNATI ZNATI da STE VI LJUBAV I DA JE SVE U BOŽANSKOME REDU.  Kada uistinu znate ovo, nema potrebe za zabrinutošću, nema potrebe za danima kada se energija  pojedinca čini pomalo niskom ili zbunjujućom. Kada uistinu ZNATE i možete osjetiti Ljubav koja jeste, tada dopustite svakome trenutku koji vam se predstavlja sa svakim otkucajem srca…dopustite sebi da se ispolji, pokažite tu Ljubav. To je sve što trebate učiniti. Ne zamarajte svoje mozgove, ne zamarajte svoju fizikalnost ili svoju energiju razmišljajući što može biti ili što ne može biti. Širite LJUBAV kroz svoju energiju. Dopustite joj da pulsira, dopustite joj da se pomiješa sa otkucajima srca Majke Zemlje i naučite ritam JEDNOTE.

 A sada je moji prijatelji, radije kao gospodin na pozornici…  pruža mi najveću božansku radost najaviti vam…energiju najvišeg Svjetla…i ja pokazujem Blossom da je iznad svake vaše glave Zlatni Plamen, božanska iskra Života, Svjetlost i Ljubavi.  A sada zauzimam zadnje sjedalo i ponovno ću pričati sa vama malo kasnije.

Quan Yin;

Najdraže duše koje ste prisutne danas u ovoj sobi i svim dušama koje će primiti energiju ovih riječi koje izgovaram!  Želim vam dobrodošlicu na isti način kao što prepoznajem da vi dajete dobrodošlicu meni.   Energija koju poznajete kao Bijeli Oblak govorila je o strpljenju i čekanju. To isto sam i ja radila kako bi se ovaj trenutak dogodio i evo ga ovdje. Tu smo svi. Postoji puno toga o čemu bih voljela govoriti, no ne može se sve to dati u ovom posljepodnevu. No, što bi to bilo, što bi bilo najvrijednije na što bih se obratila ovog dana, dok se moja i Blossomina energija uče sjedinjavati?

 Govorim joj da je ovdje još jedan razlog, da je energija njenog imena bila njoj potrebna prije puno godina. Jer mene se prepoznaje kako držim procvjetali ( Blossom – cvjetati ) Lotus a također i nositelja vode za kojeg kroz Bijelog Oblaka znate da je simbol Ljubavi.

Na vašem je planetu puno vode.  Vaše fizičko biće kakvog poznajete je sastavljeno od puno vode. Visoko držite sliku kristalno čiste vode  na vašem planetu i unutar vas.  Kada pijete vodu, dajte zahvalnost energiji, cjelokupnoj energiji vode. OVO JE VRLO BITNO. U vizualizaciji uronite sebe u kristalno čistu vodu. Postanite jedno sa njenom energijom. Rezonirajte u njenoj energiji u njenoj najvišoj, najčistijoj formi.

Voljene duše, koje ste na ovoj zemaljskoj razini, u ovom najbožanstvenijem prijenosu…od trenutka kada otvorite oči svake nove zore, stvorite praksu osjećanja i odašiljanja Svjetla koje jeste u svojoj najvišoj formi. Najbijelijeg, Najsjajnijeg Svjetla koje svjetli prema vani iz područja vašeg srca;  dopustite da svjetli kroz vaše treće oko i kroz vašu krunsku čakru koja je povezana sa višim energijama. I dok hodate, osjetite kako svijetli kroz vaša stopala prema korijenu ( unutrašnjosti ) Majke Zemlje i sa svakim pokretom ruke, dopustite da se vaše oči pogoste na svjetlosnoj formi koja dolazi iz vas.

Dopustite svojim očima da prepoznaju to isto u drugima. Osjetite međusobnu energiju. I ako netko drugi u ovoj fazi njegovog životnoga puta još uvijek nije svjestan punine svog vlastitog božanskog svjetla – to ne znači da vi toga također niste svjesni. U svojoj božanskoj svjesnosti, vi se možete povezati sa  božanstvenošću  te druge duše i prigrliti je, komunicirati sa njom, a što pomaže tom drugome biću da se poveže sa višim dijelom onoga što jest i nauči razumijevati više o tome.

 Kako prolazite kroz svoj dan, kako udišete Život  a izdišete Ljubav, dopustite da plamen Božansvenosti bude prisutan u vašim mislima u prostoru iznad vaše glave. Prepoznajte ga, vidite ga, osjetite ga na glavi svake duše dok gledate u njihove oči. Jer što bolje razumijete međusobnu  povezanost, između svega što je Život, to ste više u mogućnosti prisjetiti se jedne životne sile Ljubavi, koja jeste, a od koje nikada ne možete biti odvojeni.

 Ponekada mislite da ste odspojeni. Ponekada se osjećate tako usamljeni i odvojeni entiteti od svakog drugog bića. To nije moguće zato što ste vi sama Ljubav. Vi to znate, svatko od vas TO ZNA,  a  mislite da ste zaboravili. Teško se prisjećate, ali čineći svoju svrhu, svoju svrhu da se povežete sa drugima, sa svime što jest, VAŠE ZNANJE ĆE SE U POTPUNOSTI VRATITI.

Opći je utisak, kada netko gleda ili misli o srcu, vidi da je prikazano crvenom bojom. Ja vam govorim da promijenite tu sliku u Bijelo Svjetlo. I zamoliti ću vas da sada zajedno kao Jedno, uzmete tu sliku crvenoga srca i dok 3 puta duboko udišete, gledajte ga kako se mijenja u rozu a tada u bijelu kao jedno srce. Kada pričate ili se povezujete sa drugom osobom, također vizualizirajte njihovo bijelo područje srca koje je od Ljubavi i Svjetlosti.

Voljene duše, kada se budem redovitije spajala sa Blossominom energijom, neću vam govoriti ništa što vi već ne znate. Ja ću vas samo podsjećati na vaše unutarnje znanje. 

Blagoslovi bili nad vama. Blagoslovi bili u vama.

 

Bijeli Oblak;

Najdraži prijatelji, želio bih vam reći i moguće da vi to već znate, da se dogodila promjena u vašoj energiji ovih dana. Svatko od vas zna za glasnika poruka koji jeste. Vremena koja su vam dana, najbitnija su od svih vremena i sada je jako bitno, ako ne i  više nego ikada, da dopustite, da date dozvolu na višem nivou sebe, da postanete Svjetlost ovoga planeta i da vidite ove najdublje promjene kako se događaju u Milosti, u Lakoći a iznad svega u ISTINI.

 Ostanite u svojoj Istini, budite svoja Istina, govorite svoju Istinu. Dopustite ovim riječima da se ugrade u vaša srca. Jer moji prijatelji, biti će puno toga pred vama koje će vas pokušati uvjeriti u drugačiju Istinu. I dok god ostanete postojani u  Ljubavi, koja jeste,  ispunjavate ono što ste ovdje došli Biti.

Poznajemo se puno godina. Znate li to? Znate li zaista koliko je duboka, koliko neizmjerna, koliko snažna, koliko moćna  moja Ljubav za svakoga od vas? JA ZNAM i moja je želja da i vi to Uistinu znate. A sada ćemo dovesti seansu do kraja. Blossom zna da bi bilo jako korisno još jednom zatvoriti sa ceremonijom harmonične zdjele. I dok ona rezonira sa vama, promatrajte plamen nad svojim glavama, blješteći i povezujući vas SA SVIME ŠTO JEST.

Zahvaljujemo se Božanskoj Jednoti što je dozvolila da se ova poruka dogodi. Mi se uvijek molimo da možemo ostati skromni kako bismo služili i primali i da bismo mogli nastaviti odvažno hodati kao Svjetlo i Ljubav. Zbogom moji prijatelji, zbogom.

 

Blossom;

Sada molimo naše anđele i vodiče da se pobrinu da seansu zatvorimo propisno. Molim vas da vizualizirate otvoreni cvijet na vrhu svoje glave, promatrajte ga kako se zatvara u čvrsti pupoljak i provucite ga kroz svoje tijelo, kako bismo biti sigurni, u toplom i zaštićeni. U Svjetlosti Ljubavi.

U Ljubavi i zahvalnosti.

 

IZVOR; Blossom Goodchild

PREVEO; Homo Luminous

3 thoughts on “Uzašli Majstori QUAN YIN, kanalizirirano kroz Blossom Goodchild, 08.07.2012 „VI STE LJUBAV DRUGI DIO“”

  1. Dragi Ljudi…da li je netko od Vas uspio poslušati audio snimku Bijelog Oblaka i Quan Yin do kraja? Meni se prekida na jednom mjestu pa ne znam da li to samo meni nije dozvoljeno dalje slušati ili je kakva tehnička podreška?
    Hvala Vam na pomoći..

  2. ja jesam, nekoliko puta, vjerojatno ti je slab signal Interneta pa zato prekida ili ti jednostavno stane, a barem se meni pokazalo učinkovitim da samo misom dodjes do mjesta gdje se snimka prekida i pomaknes ga naprijed za jednu sekundu. ako uspijes. ako ne, ovaj tekst je mozda najbolji koji je dosada objavio Homo Luminus, pun je super jednostavnih tehnika koje su lako primjenjive…prava šteta da ih nitko ne čita…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *