Blossom Goodchild 13.Kolovoza 2012

Bog moji prijatelji. Još jedan tjedan je završio ovdje na Zemlji. Vi nemate vrijeme… ipak, kako su vama stvari išle?

Mi osiguravamo da iako je bilo zločina i poremećaja širom univerzumskih nedoumica, sve u svemu, sve prelijepo teče.

Kako biste objasnili univerzumske nedoumice?

Rekli bismo da postoji puno toga što treba našu pažnju sa obzirom na predviđenu tranziciju i nije uvijek moguće postići rezultate za koje smo se odlučili. No, generalno smo vrlo zadovoljni da je sve na svome mjestu i u toku.

Bilo nam je rečeno da mi ovdje na Zemlji dobro odrađujemo naš dio plana. Da budemo iskreni, ne bismo to znali. No, ako vi tako kažete…složiti ćemo se sa time. Što biste vi rekli da možemo očekivati u nadolazećim mjesecima?

Nemir i preokret mnogih stvari koje ste smatrali stabilnima.

O lijepo! Nešto za što se možemo radovati?

Rekli bismo da bi to bio dobar izbor da se na to gleda, da. Jer sve što se ima pokazati  je potrebno kako bi se promjena dogodila. Ne možete imati promjenu bez da prvo odbacite ono što je od stare škole. Puno starih načina će biti maknuto i zamjenjeno novim formatom koji će zasigurno služiti svakome / svemu.

Znamo da se stvari događaju… no, ne onako kako smo očekivali. Ok… dopustite da pokušam i drugačije se izrazim… jer čini se da često idemo po starome ( govorimo o starim stvarima op.prev. ). Na primjer… recimo da skočimo naprijed u Kolovoz 2013… O čemu biste očekivali da nam tada govorite?

Toliko željno želite ići naprijed, zar ne?

Ne… ustvari fina kakva jesam… ipak, bivajući ovdje dolje u ovo vrijeme… i samo nekoliko mjeseci za preći prije Prosinca 2012… I…budući da mi je rečeno toliko različitih verzija onoga što bi se moglo dogoditi… može biti pomalo uznemirujuće. Ako biste vi radije pričali o nečemu drugo… to je u redu. Štogod vi mislite da bi nam / za nas bilo  naj korisnije da čujemo.

OVO bismo željeli da čujete… da ĆE doći i BITI ĆE vrijeme kada sve stvari koje uznemiravaju vašu glavu i vaša srca SADA, biti riješene. Svo ovo pitanje i prebiranje o tome ŠTO JESTnije to ŠTO JEST… UOPĆE.  Uvelike ste bili zbunjeni sugestijama koje su davane o tome kako će ostatak dana samo ove godine uspjeti. Borili ste se sa samima sobom dali ili ne vjerovati poruci jedne ili druge duše.  Bili ste zaraženi dezinformacijama kako bi vas se dovelo u stanje nevjerovanja da bilo što radite sa vašim budućim danima na Zemlji.  Kako se vi OSJEĆATE?  Kako se vi OSJEĆATE u vezi svega ovoga?

Kao što kažete…zbunjeno.  Da budem iskrena, sve što čujem ili  čitam sada, uzimam sa mrvicom soli… i moji prijatelji… u svoj iskrenosti… to također uključuje  i ono što mi vi govorite.  Ovo se može učiniti čudnim… no kada prebirem po svemu ovome… što mene čini  drugačijom od bilo koga drugo?  Što čini vaše poruke Istinitijima  od poruka drugih? Da, moje namjere su za / od istine… ali i namjere mnogih drugih. Moja poanta je… ne namjeravam prekinuti komunikaciju sa vama… i bez sumnje sam naučila puno od vas… ali do dana kada toliko toga što vi… ili bilo tko drugi tko nije sa ovoga planeta, nam jer rekao… ZAPRAVO  dođe…ostavljena sam da OSJEĆAM sa odlukom da nastavim ići putem… i jednostavno vidim što će se dogoditi dok putujem. Razumijete li zašto?

Do određene granice. No na mnogim drugim nivoima, smatramo čudnim da se tako OSJEĆAŠ. Ne sudimo takvu odluku no ipak, zašto bi bilo tako, da još uvijek biraš komunicirati i ipak se ne slažeš sa onime što govorimo?

Niti se slažem niti ne slažem. Vi govorite o stvarima u koje se ne možete upuštati i ja to poštujem… no to nas ostavlja u limbu ( limbo – zaborav, muka, predvorje pakla op.prev. ). Putujem ovim smjerom već dugo vremena, kao što su uistinu mnogi… jesam li imalo mudrija?  DA. Definitivno. Unutar sebe same i tko jesam.  Znam li više o Uzašašću?  Ne! Govorite nam da OSJEĆAMO… da idemo uz ono što OSJEĆAMO u vezi toga… i kao što govorim… JA SE OSJEĆAM zbunjenom!  Dakle… sada imam moto  „vidjeti ćemo što će se dogoditi“… a u međuvremenu činim najbolje što mogu da BUDEM LJUBAV.  Kako se vi OSJEĆATE u vezi toga? Rado bih znala vaše gledište… i dali ili ne OSJEĆATE da ste gubili vrijeme samnom?

Uzeli bismo u obzir da je to što si iznijela zanimljiv slučaj.  Prirodna je posljedica shvatiti da nakon svega o čemu smo govorili… ti kažeš da ćeš „pričekati i vidjeti“.

Mislite li pod tim… prirodno je za mene / mnoge da se tako OSJEĆAJU o svemu tome?

Da.

A onda uz poštovanje… o čemu nam ustvari dolazite govoriti?

Stigli smo sa namjerom u umu i pozitivno smo uvjereni da su naša namjera i ishod  bili ekstremno uspješni. Mi smo stigli / bili smo došli da vas podsjetimo tko jeste… SVJETLO u kojem nosite stranu sebe. Plamen LJUBAVI unutar svake duše koji se ne može ugasiti. Jednostavno ne može. Toliko puno Svjetala jarko svjetle nad vašim planetom. Vijesti o tome TKO JESTE kao SVJETLO  raširile su se nadaleko i naširoko i dozvolile mnogima da ugase svoje žmigavce i vide sve uokolo.

VI… SVI VI… koji ste u doticaju sa ovim riječima koje rezoniraju sa vašim duša – sebstvom… napravili ste toliku razliku u svemu što se događa.

VI STE DOGAĐAJ.

VI STE PROMJENA.

VI STE VEĆ DONJELI PROMJENU DO TOLIKOG STUPNJA, NO ETO VAS OVDJE, VI JE ČEKATE.

Govorite da se ne događa puno toga…

POGLEDAJTE SEBE!

POGLEDAJTE UNUTAR SEBE!

Zar se ogromna promjena nije dogodila recimo… posljednjih 12 godina vaših života? Možete li iskreno reći da ste ista ona duša sa istim mislima i mišljenjima i OSJEĆAJIMA?

Uistinu ste ista duša… no oslobodili ste se.

I ono što vam govorimo u vezi onoga što dolazi je… da kako se Više energije ulijevaju u vaš planet i u vaše BIĆE… one bude ono što vi jeste. Ono što je već u vama. Ono što je ležalo uspavano čekajući ovo vrijeme.

Ne možemo to drugačije izraziti…

VI JESTE PROMJENA.

OK… ali idemo li igdje?  Rečeno je da se mičemo u petu dimenziju… Da, mi se mijenjamo… ali ja ne razumijem… ostajemo li ovdje na Zemlji kako se mijenjamo / nakon što se promijenimo?  Mnogi kažu da ne.

Što ti OSJEĆAŠ?

Ne pitajte mene… vi biste trebali biti stručnjaci!   Zato pitam vas!

Razmotri ovo.  Vi shvaćate da ste ovdje… da pomognete u transformaciji. Uzdizanje planeta Zemlje i to je ono što se događa… Planet Zemlja se podiže…SADA… već se događa promjena… i dali ste još na njoj?

Da.

Dakle, dali misliš da ćete sići ( pasti ) sa nje dok se ona nastavlja uzdizati?

Ne ukoliko ne budem kreštala u vezi toga.

Točno tako. Naša interpretacija… jer je od interesa… da se doda u lonac… je da ćete ostati na Zemlji… a da ne ostanete… kako biste joj pomogli da Uzađe?

Da… no ipak… postoji govorancija da će neki koji su još uspavani ostati  na Zemlji, točno onakvoj kakva jest… a oni koji su probuđeni će se premjestiti u Višu dimenziju…Novu Zemlju.

Ti govoriš „onakva kakva jest“… mi bismo rekli… „točno onakvi kakvi jesu“. A oni koji su probuđeni ostati će onakvi kakvi jesu… i također bismo rekli da SVI… u kakvom god „stanju“ da jesu… uvijek će nastaviti rasti. Ovo je evolucija. Dalje i dalje i dalje i dalje nastaviti će ići… Više i Više i Više nastaviti će rasti.

Dio koji je tako teško shvatiti je… cijela ta priča o petoj dimenziji… za one koji će ići u nju… neće li oni koji neće ići… pitati se gdje su oni koji hoće… gdje su odjednom nestali? Znam da sam ovu temu prije dotaknula, no očito u potrebi neke revizije te teme prije stvarnog ispita!  Možete li mi / nam olakšati da razumijemo… da shvatimo… makar samo malo?

Nema se što shvatiti.

Možete li mi, molim vas, onda baciti slamku da se uhvatim? Vi govorite da smo mi već u tome… mi se uzdižemo a tako i Zemlja, dok ovo govorimo, točno?

Točno.

No, vi također govorite da će biti Veliki Događaj ( većina kanalizatora…nekanalizatora… biblijske studije… nabrojite ) govore o tome. Zar taj VELIKI DOGAĐAJ neće sve promijeniti… uključujući nas… premijestiti nas sve Više uz ljestve, takoreći?

Postoji događaj koji će se zbiti, da.

Veliki događaj?   Kao STVARNO STVARNO PRIMJETAN DOGAĐAJ?

Da.

A kako / zašto će ovo promijeniti nas / sve?

Zato što je za to predodređen. Ne postoji NIŠTA što mu može stati na put ili SPRIJEČITI ovu pojavu. To je POZNATO svakome.

Čujem riječ „promjena“.

Pravilno pogađaš. Ovaj događaj, kada se dogodi, neizbježno će prouzročiti promjenu velike magnitude  koja će se dogoditi unutar srca čovječanstva. Prije smo govorili o masovnom buđenju. Prilika za mnoge da „razmaknu zastor“ i „vide“ ŠTO JEST.  Kada se ovo pojavi… još uvijek je nepoznato kako će se stvari  izmijeniti od toga trenutka nadalje. Jer to će biti u skladu sa brzinom koja  će diktirati iduću fazu  koja će uslijediti.

Brzina znači „koliko brzo i u kojem smjeru se objekat kreće“.  Dali marite to elaborirati?

Nema potrebe. To govori samo za sebe.

Mislila sam na riječ „objekt“?

I mi smo.

Dali mislite da je objekt planet Zemlja sa nama ( ukrcanima op.prev. ) na njoj?

Mi mislimo na cijeli projekt objekta.

Ulažem prigovor Gospodaru!!  Vrtimo se u krugovima.

Nije tako. Sve je ovdje crno na bijelo kada dozvolite vašem SAZNANJU da ZNA.

Dozvoli da te, ako možemo, ponovno uvjerimo. Sve što će se događati… činite će vam se tako poznato kada se dogodi. Jer, vi već poznate scenarij.  „Ah da“, reći ćete… „ovo je ono što dalje radim“. I napraviti ćete upravo to.

Ne dozvolite da djeluje raspirivanje straha! Iznad ste svega toga sada.  

JEDNOSTAVNO TREBATE ZNATI… I ZNATE TAKO DOBRO… da ste ovdje da ispunite svoj dio u Božanskome Planu… i da je ono što je Božansko ne može sadržavati strah… dakle, pustite ga… to nije dio VAŠEG plana.

SVE ŠTO UOPĆE TREBATE NAPRAVITI JE OSTATI U DOMU SVOGA SRCA. Gdje je udobno i toplo i do kraja napunjeno LJUBAVLJU… SAMO LJUBAVLJU.

Naravno da ste u pravu… iako sve ovo uzimam sa mrvicom soli… apsolutno ste u pravu!  Hvala vam na vašem doprinosu. Hvala vam na vašoj usluzi. Hvala… samo hvala. U LJUBAVI I SVJETLOSTI.

 

Website; Blossom Goodchild

Preveo; Homo Luminous  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *