VAŽNO!!! – DAN ODLUKE!

DAN ODLUKE

 21-10-2012

 Vreme je za preduzimanje akcije! Vreme je da uzmemo sudbinu našeg sveta u svoje sopstvene ruke! Zbog toga, okupićemo se u grupama, velikim i malim, pojedinačno i u parovima, za Dan Odluke na otvaranju drugog Prozora Mogućnosti:

 Mase naroda će se okupiti i načiniti odluku za oslobođenje naše planete od tiranije mračnih snaga, tako da ćemo po prvi put u svojoj istoriji imati šansu da kreiramo svoju sopstvenu sudbinu kao slobodni stanovnici Zemlje.

Naš grupni trud na ovaj dan biće okidač koji će pomoći aktivaciju Plana tako da on može uroditi svojim plodovima. Naše aktiviranje toga dana jeste naša deklaracija slobode i nezavisnosti. Učinite da ovo bude poput virusa! Širite to širom sveta! Molim vas postavite ovo na vaše veb-sajtove i blogove. Ako imate prolaz do nekih alternativnih medija, možete i njima poslati. Možete kreirati Fejsbuk grupu za vašu lokalnu grupu ljudi radeći ovo u svom delu sveta. Možete kreirati i video o ovome i postaviti ga na Youtube.

Kritična masa za ovu aktivaciju da bi se postigao željeni efekat jeste oko 118.000 ljudi širom sveta koji će to činiti zaista fokusirano. Ako uzmemo u obzir da ljudska veština koncentracije nije baš na savršenom nivou, onda nam je potrebno 144.000 ljudi kao kritična masa.

Ali, čitati o tome je jedno, a zaista načiniti samu odluku je nešto sasvim drugo. Ja ohrabrujem što je više moguće ljudi da zaista uzmu učešća, i pored toga što to u nekim delovima sveta može pasti u rane jutarnje časove.

Kabala jako dobro razume Moć slobodne volje i namere/odluke. Oni su koristili svoju slobodnu volju da čine negativne odluke za čovečanstvo. Eto kako i zašto su bili u mogućnosti držati nas pod svojom kontrolom toliko dugo.

Sada čovečanstvo treba uzeti svoju moć nazad. Mi trebamo iskoristiti svoju sopstvenu slobodnu volju i načiniti pozitivne odluke za sebe. Kada kritična masa ljudi to učini, promena će doći.

Ovu aktivaciju obavićemo u isto vreme na dan 21./22. Oktobra. Tačna vremena za različite vremenske zone su:

ST Octo3:30 pm HAST October 21st (Hawaii)

5:30 pm AKDT October 21st (Alaska)

6:30 pm PDT October 21st (Los Angeles)

7:30 pm MDT  October 21st (Denver)

8:30 pm CDT October 21st (Houston)

9:30 pm EDT October 21st (New York)

10:30 pm BRT October 21st  (Rio de Janeiro)

2:30 am BST  October 22nd (London)

3:30 am CEST October 22nd (Paris)

3:30 am SAST October 22nd (South Africa)

4:30 am EEST October  22nd (Bulgaria)

5:30 am MSK October 22nd (Moscow)

7:00 am IST October  22nd (India)

9:30 am CST October  22nd (Beijing)

10:30 am JST October  22nd (Tokyo)

11:30 am AEST October  22nd (Sydney)

Ukoliko vaše mesto nije na listi, možete pronaći svetsku mapu vremenskih zona ovde:
http://www.timeanddate.com/time/map/

(Napomena prev.: Slovenija, Hrvatska, Bosna, Srbija, Crna Gora i Makedonija – pripadaju istoj vremenskoj zoni kojoj pripada i Pariz, tako da čas naše zajedničke meditacije pada 22.10. u 03:30 ujutro, odnosno u noći između 21. i 22.10.)

Uputstvo (za meditaciju):

1. Opustite svoj um i svoje telo osmatrajući svoj dah nekoliko minuta.

2. Vizualizujte stub električno plave Svetlosti emanirane iz Centralnog Galaktičnog Sunca, kako prolazi kroz vaše telo ka centru Zemlje. Održavajte tu viziju aktivnom nekoliko minuta. Zatim kreirajte bezuslovnu odluku da će naša planeta BITI oslobođena i da će ljudi BITI slobodni.

3. Vizualizujte načine na koje VI možete doprineti oslobađajućem procesu. Otkrijte svoje talente i načinite odluku u vezi načina na koji ćete iskoristiti te sposobnosti u pravcu našeg krajnjeg cilja realizacije slobode ljudi i planete. Načinite odluku da ćete podržavati i druge ljude posvećene ovom procesu tako da skupa budemo jači.

Nakon Dana Odluke imaćete mnoge mogućnosti za implementaciju vaše odluke unutar svoga sopstvenog života i življenja. Bićete vođeni od strane svoga unutrašnjeg glasa na koji način to da učinite. Znajte da će vaša posvećenost biti testirana u realnom životu. Neke spoljašnje okolnosti ili ne-fizikalni negativni entiteti mogli bi pokušati da utiču na promenu vašeg uma. Ključ ovde jeste jednostavno istrajati u svojoj odluci bez obzira na spoljašnje okolnosti. Svaka osoba donoseći pozitivnu odluku u pravcu planetarnog oslobođenja pružiće dragoceni doprinos u pravcu Pobede Svetla.

Napomena koordinatora: datum ove aktivacije (21. Oktobar) najverovatnije NIJE i datum uspostavljanja samoga Događaja (The Event).

Preveo: Alakh Niranjan

 

3 thoughts on “VAŽNO!!! – DAN ODLUKE!”

  1. Ovo sam sad ,u 10 pročitala,a o dogadjajima 21.10 nisam imala pojma.Ono što mi je zanimljivo,da sam se,iako sam sinoć kasno legla noćas,probudila u pola noći sasvim naspavana.Na satu je bilo oko 04.

  2. zanimljivo !

    Zanimljivo ! Nadam se da će upalit ta meditacija… Ja sam također tek sad oko 11 ovo pročitala i nisam znala da se taj događaj planira…. ali mislit ću na to i usmjeravati oslobađajuće misli !!! Najvažnije je da se nedamo izazvati, da na sve reagiramo promišljeno i s ljubavlju ! pozdrav

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *