Molitva Preobražaja

Ova divna, iznad svega čista, moćna i “energizirana” molitva – molitva O-ČIŠĆENJA – preuzeta je sa sajta vesnamihajlovicblog.com.
Iskreno verujem da će mnogi posetioci i pratioci ovog našeg sajta jasno i neizostavno osetiti svu snagu i moć njenog istinski isceljujućeg kapaciteta. …Uz samo jednu malu napomenu: kada je Vesna (jasno iz najbolje namere) nabrajala kojim osobama bismo mogli ili trebali uputiti reči, tačnije energiju, ove molitve, naravno nenamerno i nesvesno izostavila je najbitniju “kategoriju” onih kojima bismo se njome trebali obratiti – a to su svakako (naši) neprijatelji 😉 …odnosno, kako ih to Ošo divno naziva: prijatelji “sa druge strane”!
Osobno mi je upravo taj njen aspekt, i sve što je time suštinski i prirodno implicirano, možda i najdragoceniji u celoj ovoj “priči”… No, neka je svako upražnjava (“is-koristi”) u najboljem skladu sa sopstvenom intuicijom i onako kako mu to najbolje paše.

–  –  –

Ova molitva je za vaše duboko “čišćenje”, otvaranje vašeg srca i globalnu transformaciju. Aktivirajte ljubav u svom srcu i prosledite je svima širom planete. Sa ovom vrlo jakom i dubokom molitvom možete pomoći sebi i nekom kome želite, njegovim i svojim precima, oprostiti uzajamno jedni drugima, sve ono što smo loše uradili tokom svih predačkih generacija. Dok slušate molitvu, iako ne znate jezik, dovoljno je da otvorite svoje srce, živo zamislite osobu ispred sebe, kojoj je potrebna pomoć. To može biti neko vama blizak, dete, muž, majka, sestra, brat, prijatelj ili samo poznanik…onaj za koga vi smatrate da mu je potrebna pomoć. Vidite tu osobu u svojim mislima i slušajte izgovaranje reči sa videa/čitajte tekst, da vam je lakše shvatiti o čemu se radi. Već nakon par slušanja, sve bolje i bolje ćete je razumeti. Večeras sam ovu molitvu dobila i odmah požurila da vam je prosledim. Čim sam je počela slušati, verujte, suze su mi same počele kliziti niz obraze, iako to nisam htela, niti imala nameru, jednostavno se dogodilo…  :’(   

MOLITVA PREOBRAŽAJA – Valerij Sinelnikov


Ja te prihvatam s ljubavlju u mome srcu!
Ti, ja i okolni svet smo jedna celina.
Ti nisi slučajno došao u moj život sa svojim bolom i patnjom.
Ti mi pokazuješ kao u ogledalu, da bol i patnja postoje duboko u mojoj duši, u mojoj podsvesti.
I ja sa punom odgovornošću uviđam, da sam povezan sa tvojim problemom, pošto znam da sve što se dešava u mom životu, je rezultat mojih misli i postupaka u prošlosti.
Ja se kajem za učinjeno.
I svojom slobodnom voljom ja menjam sve moje rušilacke misli i programe u odnosu na tebe, tvoje pretke i celog tvog Roda.
Ja opraštam tebi i tvojim precima za sve njihove nepravilne misli i postupke, učinjene namerno ili nenamerno u odnosu na moje pretke od stvaranja sveta do današnjeg dana.
Oprosti i ti meni i celom mom Rodu, jer mi nismo znali šta radimo.
Blagodarim ti za to, što si ti došao u moj život i pomažeš mi da očistim moj razum i oslobodim se od svega starog i nepotrebnog da postanem stvarno slobodan, da se preobrazim i budem srećan, da živim u istini i po savesti – (živeti sa božijom Svešću/ Svest Boga).
Ja te volim i blagosiljam s ljubavlju ceo tvoj Rod i sve pretke.
Ja želim tebi, tvojim bližnjim i potomcima sreću i dobro.
I neka se sve moje nepravilne misli, reči i postupci, koje su dovele do tvoje bolesti i patnje, pretvore u pravedne misli i postupke, i neka oni donesu sreću našim Rodovima i celom svetu koji nas okružuje.
Neka na zemlji caruje Ljubav, Mir i sveopšte Blagostanje.
Neka bude tako!
Ja prihvatam tebe s ljubavlju u mome srcu!
Oprosti meni i celom mom rodu!
Ja ti blagodarim!
Ja opraštam tebi i celom tvom Rodu i blagosiljam s ljubavlju!
Ja želim tebi sreću i dobro!
Neka bude tako!

 *  *  *

Za one koji bi Molitvu da odslušaju u originalu, ispod je link videa:
http://video.mail.ru/mail/valentina.x.2011/2375/22653.html?autoplay=1

2 thoughts on “Molitva Preobražaja”

 1. Prijatlju,
  nije teško tebi(ili bilo kome tko tako gleda na stvari) oprostit, zapravo nikad nije niti bilo zamjerki, samo razilaženja. Isto tako, ne može se oprostiti nekome tko ne želi oprost,
  na žalost.
  🙂

 2. Uistinu dragi, nismo mi ovde stigli (gde jesmo) da bismo se bavili drugima – već isključivo radi SEBE SAMA!
  Svako “bavljenje drugima” jeste samo čin proizišao iz ega, i time čin bekstva od Istine ka zaogrtanju u Iluziju. Bekstva od odgovornosti za SEBE i sopstveno Postojanje. …Zaista, nemamo mi šta oprostiti “drugima” (jer “drugi” ne postoje!), već činom oprosta mi razvezujemo SEBE. U tome je sva poenta!
  Ukoliko nisi ranije ovo pročitao, toplo ti preporučujem:
  http://apsolutnaistina.com/kritika/414-oprost-kao-vrhovni-lek

  S Ljubavlju,
  A.N.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *