Mi slavimo ovo vrijeme sada s vama. – Mihael

Danas bismo vas zamolili da centrirate sebe što je više moguće te da se pripremite za ogomne energije koje ćete primiti tijekom ovog super mjeseca i solsticija. Nastavite se fokusirati na unutarnje promjene na koje ste se koncentrirali i dopustite da same energije obave promjene u vašem vanjskom svijetu, a kojoe mogu te će i biti provedene.

Vaš doprinos, primljen kroz molitve i namjere, je neprocjenjiv, no pokušavanje da se usmjeri ishode pomoću vaših svjesnih umova, nije potreban. Dopustite ogromnim i nepojmljivim energijama i inteligenciji Svega da obavi ono što treba biti obavljeno i stići ćete mnogo dalje nego što biste stigli kad biste sami usmjeravali promjene.

Procjenite, odlučite, namjeravajte i tada dopustite – to bi bio dobar način pristupa stvarima. Ili biste o tome mogli razmišljati kao o odlučivanju vašim svjesnim umom, a zatim prepuštanje vašim višim jastvima da odrade posao. Oni iz istočnjačkih filozofija podučavaju ne-djelovanje, wu-wei, tao i druge načine na koje to opisuju, no vi to naučite pod vašim vlastitim uvjetima. Dovoljno ste sada upoznati sa principima.

Poplava energija koje vam se približavaju dok razgovaramo je enormna. Od vas se ne traži ništa više od namjere da ih prođete i da ih iskoristite što je najviše moguće. Ukoliko to znači, upravo u vašem osobnom slučaju, da trebate leći i odmoriti se, tada tako i učinite. Ukoliko želite plesati s mjesecom, tada to učinite. Dopustite da vas vaše srce i vaše tijelo vode tijekom nekoliko slijedećih dana. No, sjetite se udahnuti te energije u sebe i dopustite im da postignu ono za što su namijenjene. Veliki broj vas je sada dovoljno upoznat sa ovim procesom da biste znali što je neophodno. Podijelite svoju teško stečenu mudrost ukoliko ste zamoljeni.

Oni koji još uvijek spavaju i nemaju nikakve predodžbe o onome što se sada događa mogu postati nestabilni, ne znajući što činiti sa svojim osjećajima. Nije nužno da se vi umješate, pa čak i do razmjera da pustite da svijest o tim stvarima prođe mimo vas.

Rastuća moć vašeg kolektiva sa ujedinjenom namjerom je od velike važnosti za vašu planetu, a i vas same. Udahnite ovu novu energiju u to i nekoliko slijedećih dana će vam se pokazati od ogromne važnosti.

Mi slavimo ovo vrijeme sada s vama. Budite mir. Budite ljubav. Mi smo uz vas uvijek. Dobar vam dan.

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni

3 thoughts on “Mi slavimo ovo vrijeme sada s vama. – Mihael”

  1. Meditacija, odnosno stanje transcendentalnog i transcendirajućeg Unutarnjeg Mira, jeste ono što se svakodnevnom umu uglavnom čini kao potpuno nedelanje, a zapravo jeste najviši oblik delanja! …Time, na onim uzročnim – Kvantnim – ravnima dopuštamo neometano razmotavanje temeljnih uzročnih obrazaca naše (od Boga, Izvora, nam s najvišom ljubavlju projektovane) objektivne stvarnosti. Svako, pa i ono najmanje, EGO uplitanje remeti taj naš neometani put i razvoj. Zato je meditacija NAJVIŠI OBLIK DELANJA i zato stari mudraci kažu da: “Nedelanje jeste najviši oblik delanja.”

  2. “Procjenite, odlučite, namjeravajte i tada dopustite – to bi bio dobar način pristupa stvarima. Ili biste o tome mogli razmišljati kao o odlučivanju vašim svjesnim umom, a zatim prepuštanje vašim višim jastvima da odrade posao.”

    Najzad jedan zdrav princip! Ali, zbog prividne paradoksalnosti, tek bi trebalo da bude šire objašnjen, da bi bio jasan. I praktično upotrebljiv.

    Koga zanima, bez ikakve veze sa ovom porukom, a i pre nje, objašnjen je u tekstu: “I biti pomiren sa postojećim, i težiti promenama!”

    http://www.4dportal.com/hr/kolumne-miroslav-prvulovic/3472-i-biti-pomiren-sa-postojecim-i-teziti-promenama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *